Ben a Jennifer na seba neustále pútajú pozornosť.Profimedia - Paparazzi
StoryEditor

Schyľuje sa k rozvodu? Turbulentný vzťah Lopez a Afflecka opäť prekvapuje

24.05.2024, 11:36
Celebrity

Jennifer Lopez (54) a Ben Affleck (51) sú jedným z najsledovanejších párov show biznisu.​ Na prvý pohľad to vyzerá, že ich vzťah je ako z rozprávky, avšak keď sa pozrieme do minulosti zistíme, že ich vzťah je extrémne turbulentný. Inak tomu nie je ani teraz. Známy pár prežíva obdobie plné ideálnych, ale aj náročných období. V posledných dňoch kolujú správy o tom, že partneri sa budú rozvádzať. Paparazzovia ich zas načapali na romantickej prechádzke mestom. Ako to teda naozaj je?

Americkú herečku a speváčku, Jennifer Lopez nepochybne pozná celý svet. Známa je vďaka svojim filmom Smiem prosiť?, Diabolská svorka či Kráska z Manhattanu. Dieru do umeleckého priemyslu urobila aj jej hudba. Premolové sú piesne On the floor, Let´s get loud alebo Ain´t your mama.

Rovnako populárny je aj jej manžel, americký herec Ben Affleck. Verejnosť si ho pamätá najmä z filmov Hypnotik, Posledný súbor či Pearl Harbour. Pred J Lo tvoril pár s herečkou Jennifer Garner, s ktorou je rozvedený a majú spolu tri deti.

Jen zas bola v rokoch 1997 až 1998 vydatá za čašníka Ojaniho Noa. Manželom číslo dva sa v roku 2001 stal tanečník Chris Judd. V roku 2004 sa vydala za speváka Marca Anthonyho, ktorý je otcom jej dvojičiek Maxa a Emmy. 

Čo napomohlo špekuláciám o rozvode?

Pár dní dozadu internet obleteli správy o tom, že idylický pár prežíva vážnu krízu. Hovorí sa, že sa definitívne schyľuje k rozvodu. Pochybnostiam a špekuláciám predchádzalo niekoľko faktov. Prvým je, že známu herečku minulý týždeň paparazzi nafotili, ako si kráča mestom bez manžela. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby dvojicu nevideli spolu naposledy pred siedmimi týždňami. To je už celkom dlhá doba, však? Po mesiaci je teda celkom adekvátne začať špekulovať, či je v hollywoodskom páre všetko v poriadku.

Ku konšpiráciám prispel aj druhý fakt. Ben Aflleck sa podľa amerických médií pred nedávnom odsťahoval z ich domu za takmer 60 miliónov eur! Údajne žije niekde inde, pravdepodobne sám a bez svojej manželky. Toto už taktiež prestáva zaváňať spokojným vzťahom.

Fanúšikom a novinárom nič neunikne. A je to tak aj v prípade sledovania hereckého spolunažívania. Verejnosť si taktiež všimla, že Ben už dlhšiu dobu nenosí obrúčku. Rovnako zaznamenali, že už pomerne dlhú dobu nechodia na nijaké spoločenské podujatia. Možno by ste si povedali, že majú len iný a zaujímavejší program. Háčik je v tom, že obaja sa zúčastňujú mnohých aktivít, avšak každý osobitne.

ANKETA
Myslíte si, že dvojica spolu vydrží?

Dvojica poriadne zamiešala karty

Väčšina tvrdení teda nasvedčuje tomu, že umelci už dlho tvoriť pár nebudú. V svete show biznisu by to ale bolo príliš jednoduché. Dvojica svojich sledovateľov držia v napätí.

Tento týždeň vyšla aktualita o tom, že ich po dlhej dobe videli na romantickej prechádzke. A tento krát spoločne! Ruka v ruke si kráčali mestom, akoby chceli zmazať všetky fámy o ich manželských problémoch. Zachytili ich zahraniční paparazzovia. Fanúšikom dokonca poslali úsmev a urobili si spoločnú vysmiatu fotku. Čo myslíte, je s touto dvojicou všetko v poriadku, alebo chceli len pretrhnúť šnúru bulvárnych článkov o krachu ich lásky?

image

Ben a Jennifer na seba neustále pútajú pozornosť.​

Profimedia - Paparazzi
image

Ben Affleck a Jennifer Lopez na prechádzke po tom, čo sa skloňoval rozvod.

Profimedia - Paparazzi

POZRITE SI VO VIDEU AKO PÁR FUNGUJE V BEŽNOM ŽIVOTE

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 21:23