Jennifer Lopez ruší turné.TASR
StoryEditor

Jennifer Lopez ruší očakávané turné, môže za to manželská kríza. Potrebuje sa stiahnuť

03.06.2024, 10:42
Celebrity

To, že medzi Jennifer Lopez (54) a Bennom Affleckom (51) to škrípe, vieme už dlhšiu dobu. Nikoho neprekvapujú internetové teórie o tom, či sa budú rozvádzať alebo nie. Čo však šokovalo všetkých, je fakt, že speváčka pred pár dňami zrušila svoje veľkolepé turné. Verejnosti potvrdila, že sa chce venovať jej rodine, deťom a priateľom. Mnohý však tvrdia, že za náhle zmeny môže práve manželská kríza. Má ich partnerské napätie vplyv aj na milióny fanúšikov?

Jennifer Lopez po radikálnom vyhlásení o rušení koncertov nečakala a zverejnila úprimný odkaz. Tvrdí, že jej je zle z toho, že všetkých poriadne sklamala„Tento hudobný zážitok je manifestáciou, cez hudbu, film, realitu životnej cesty pri hľadaní pravdy o láske,“ vyjadrila sa na Instagrame.

Kritici sa zhodujú, že film je skutočne osobným dielom. Ide o otvorenú reflexiu jej osobnej cesty k sebaláske a samoliečbe. V snímke vystupuje aj jej manžel, Ben, o ktorom je aj jedna z piesní na albume pod názvom Dear Ben Pt. II.

Nepomohla ani päť ročná pauza

Mnoho populárnych osobností si počas svojej kariéry doprialo obdobia zaslúženého oddychu. Niektorí odcestovali do inej krajiny, iní sa venovali svojim skrytým koníčkom, rodine či samým sebe. Rovnako to bolo aj prípade J Lo, ktorá dlhú dobu na nijaké turné nevyrazila. Avšak v jej prípade, táto pauza nebola dostačujúca. Prekvapenie z náhlej zmeny je preto ešte väčšie kvôli tomu, že ohlásené turné malo byť jej prvé po piatich rokoch!

Prilákalo teda veľké množstvo ľudí, ktorí dúfali, že po takomto čase, svoju obľúbenú hviezdu konečne uvidia! Realita je ale taká, že budú musieť ešte vydržať. Koľko však budú čakať, to nikto odhadnúť nedokáže.

J Lo na rovinu: Je jej zo seba zle

Hnedovlasá ikona pravdepodobne predpokladala, že jej konanie sa nestretne s pochopením. Väčšinu ľudí, ktorí si za koncert draho zaplatili, poriadne naštvala. Ako odškodné však spoločnosť Live Nation oznámila, že účastníkom, ktorí si kúpili vstupenky, budú automaticky vrátené peniaze.

Odhliadnuc od financií, mnohých hnevá práve fakt, že túto negatívnu novinu oznámila pomerne neskoro. Väčšina si zrejme už stihla v danom meste rezervovať ubytovanie, či prispôsobiť tomu akékoľvek iné povinnosti. A v konečnom dôsledku, zúria, pretože sa nepochybne už nevedeli dočkať!

J Lo si svoju vinu uvedomuje, na vlastnej webovej stránke napísala úprimné vyjadrenie, pre všetkých, ktorých sklamala.

"Je mi úplne zle z toho, že som vás sklamala. Prosím, vedzte, že by som to neurobila, keby som nemala pocit, že je to absolútne nevyhnutné. Sľubujem, že Vám to vynahradím a budeme opäť všetci spolu. Všetkých vás veľmi milujem," zhrnula svoje pocity na vlastnej webovej stránke OntheJLo.

O tom, že by súkromná partnerská kríza nejako súvisela s jej rozhodnutím, však nepadlo ani jedno slovo. Ďalej sa preto môžeme iba domnievať, či je speváčka vyčerpaná aj kvôli problémom, ktoré v domácnosti musí riešiť.

Slávna Jennifer si za dlhé roky pravdepodobne vytvorila naozaj stabilnú komunitu fanúšikov. Veríme, že aj tento krát ju podržia a napriek prvotnému hnevu, pochopia jej úmysly. Všetci určite rešpektujú, že rodina musí byť na prvom mieste, či už hviezdu pozná celý svet, alebo nie. Na záver teda zostáva len dúfať, že speváčka je čo chvíľa naspäť. S ďalším turné a tento krát už s pozitívnejšími správami.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 06:06