Moderátorka Karin Haydu prezradila, čo sa skrýva za jej krásou.Archiv/ Mafra
StoryEditor

Karin Haydu prezradila jej tajný recept na krásu. Takto vníma ženskosť a na toto nikdy nezabúda

31.07.2024, 14:00
Celebrity

My ženy sa o seba musíme starať po celý život. Dbáme o svoje vlasy, telo, nechty či outfity. Za každú cenu chceme jednoducho vyzerať čo najlepšie. Rovnako to má aj známa slovenská herečka Karin Haydu (47). Svojím fanúšikom dokonca prezradila, bez čoho na ulicu za žiadnych okolností nevychádza. Niet pochýb o tom, že Karin je pravá dáma! A to vždy a všade.

Karin Haydu je talentovaná herečka a moderátorka. Verejnosť si ju zamilovala najmä kvôli jej účinkovaniu v seriáli Panelák či Ordinácia v ružovej záhrade. Aktuálne ju môžete vidieť v Slovenskom národnom divadle či v La Komike. Umelkyni sa podarilo vybudovať si úspešnú kariéru a aktuálne má takmer päťdesiat rokov! Mnoho ľudí pri jej veku zostane zaskočených, pretože vyzerá skutočne perfektne. Za jej skvelým výzorom však stojí mnoho práce. Sympatická hnedovláska sa o seba poctivo stará. Pravidelne cvičí, dbá o svoju stravu aj o svoje psychické zdravie.

Bez mejkapu? Nikdy

Herečka nedávno prijala pozvanie do relácie Vtip za stovku. Odpovedala na mnohé otázky a diváci ju mohli vidieť v rôznych pozíciách. Program spolu s muzikantom Ondrejom Kandráčom moderoval aj jej bývalý partner Filip Tůma. Verejnosť ho pozná ako veľkého humoristu, preto aj tento krát si z herečky vystrelil. Tvrdil, že počas ich vzťahu ju asi nikdy nevidel odlíčenú! Karin jeho vtip prijala s nadhľadom a na pravú mieru uviedla, že to nebolo skutočne tak.  Alebo že by od pravdy nemal až tak ďaleko?

Herečka sa následne otvorila s veľkým priznaním. Mejkap jednoducho miluje a nevie si bez neho predstaviť svoj život. Bez neho by dokonca ani nevkročila nikam do spoločnosti! Tak tomuto sa povie skutočná láska k líčeniu.  Prezradila aj to, ako vníma ženskosť a ako by podľa nej mali vyzerať prvé dámy.

Nechodím do spoločnosti nenalíčená. Ja si myslím, že žena by mala byť vždy upravená. Minimálne rúž, čisté upravené vlasy, čisté nechty, to je základ podľa mňa,“ povedala pre Topky.

Toto sú jej tajomstvá

Šikovná herečka rovnako dbá aj na to, aby za každých okolností jej pleť bola bezchybne odmaľovaná a vyčistená. Je všeobecne známe, že len zdravá a čistá pleť môže byť dokonalým podkladom pre krásny makeup. Karin ju dlhodobo udržiava v obdivuhodnej kondícii. A rozhodne je to vidieť!

Haydu dávnejšie v rozhovore pre Topky prezradila, čo je tajomstvom jej krásy. Samozrejme, jej kľúč v sebe skrýva viacero bodov. Umelkyňa je presvedčená o tom, že krása pramení aj zvnútra. Na toto vo svojom živote nedá dopustiť.

„Som totálny abstinent a nikdy som nepila alkohol, nefajčím a snažím sa piť čo najviac vody, pretože aj tieto faktory majú vplyv na moju pleť. Mnohé je nám samozrejme dané génmi, ale ak sa dá si pomôcť výberom tej správnej kozmetiky pre našu pleť, nikdy na nej nešetrím," prezradila herečka.

Ďalej zdôraznila, že si zakladá na skutočne poctivej starostlivosti o pleť. Séra, krémy, mydlá či gély. Bez nich by kráska jednoducho nemohla existovať. Dodala, že jej pomáhajú cítiť sa krásnou.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 07:47