Moderátorka a herečka Karin Haydu.Archiv MAFRA
StoryEditor

Herečka Karin Haydu opísala najtrapnejšiu situáciu pred sexom!

10.03.2023, 09:51
Celebrity

Sympatická umelkyňa prekvapil otvorenosťou. Nie je žiadnym tajomstvom, že školskú lásku jej uchmatla herecká kolegyňa Nela Pocisková. Karin totiž s Filipom Tůma randila, keď spolu chodili na vysokú školu. Brunteka si zaspomínala na taraps, ktorý predchádzal intímnej chvíli.

Je to presne tak! Karin Haydu a Filip Tůma majú dodnes k sebe veľmi blízko! I keď to nie je tajomstvom, nemusia vedieť všetci, že spolu tvorili pár celých dlhých sedem rokov. Ich vzťah začal ešte na konzervatóriu, keď mali pätnásť rokov. Obaja majú naňho veľmi pekné spomienky. Dôkazom je i to, že sa nedávno kráska priznala k usmievavému trapasu v rádiovom éteri pikantnej relácie K-FUN, ktorý s Filipom zažila.

„Ale tak asi to môžem povedať, veď je to dávno," nadhodila Karin, ktorá teraz tvorí pár podnikateľom, ktorý je od nej o 15 rokov mladší. Moderátori sa jej spýtali, či bola na svoj "prvý raz" pripravená. Či už od rodičov, alebo z rečí kamarátok. Herečka uviedla, že u nej to nebola tabuizovaná téma zo strany rodičov a rovnako sa snaží vychovávať aj svoju dcéru Vanesu. 

Herečka napokon kývla aj na tému vtipných sexuálnych trapasov a o jeden z nich sa v éteri zdôverila: „Mladí ľudia, keď začínajú, nemajú kde. Väčšinou sa to deje u jedného alebo u druhého, v detskej izbičke. Takto sme to mali aj my s Filipom. A ja som mala vtedy pudlíka a on mala šteniatka a počuli sme štrngať kľúčiky v zámku a už sme teda nestíhali nikto nič," zasmiala sa nad prúserom.

„Tak Filipovi proste napadlo, že pichne hlavu do poličky a myslel si, že ho nebude vidno a ja som utekala rýchlo do kuchyne ku košíku, tam som sa robila, že kŕmim šteniatka. A tak ale mama pochopila a išla sa zavrieť do spálne, a teda dala nám ten čas," uviedla pobavene moderátorka a herečka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:38