Herečka Sandra Bullock.Shutterstock
StoryEditor

Sandra Bullock oslavuje šesťdesiatku. Pred rokom jej však zomrel partner, aké má plány?

26.07.2024, 09:46
Celebrity

Sandra Bullock oslavuje okrúhliny. Americká herečka sa najviac preslávila svojimi rolami vo filmoch Slečna Drsňák, Bullet Train, Nebezpečná rýchlosť alebo Čas zabíjať. Šesťdesiatku však oslávi umelkyňa oveľa smutnejšie ako pri predchádzajúcich narodeninách. Pred rokom jej totiž zomrel dlhoročný partner Bryan Randall na následky amyotrofickej laterálnej sklerózy.

Sandra Bullock oslavuje šesťdesiatku. Namiesto radosti však prežíva stále veľmi ťažké chvíle. V auguste minulého roku jej totiž zomrel milovaný priateľ, fotograf Bryan Randall. Tri roky bojoval so zákernou chorobou, amyotrofickou laterálnou sklerózou, na ktorú neexistuje liek. „S najväčším smútkom vám oznamujeme, že Bryan Randall zomrel v pokoji 5. augusta po trojročnom boji s ALS. Bryan sa svoje trápenie s chorobou rozhodol držať v súkromí a my, ktorí sme sa oň starali, sme urobili všetko pre to, aby sme vyhoveli jeho žiadosti. Sme nesmierne vďační lekárom, ktorí nám boli nápomocní, a úžasným zdravotným sestrám, ktoré sa stali našimi spolubývajúcimi a často obetovali svoje rodiny, aby boli s nami,“ uviedla vtedy rodina vo verejnom vyhlásení.

image

Sandra Bullock s partnerom Bryanom, ktorý podľahol ťažkej chorobe.

Profimedia

Ak by bolo zrejme všetko ako má byť, herečka by si vystrojila peknú párty plnú radosti a smiechu. To sa podľa zahraničných médii pravdepodobne tentokrát neudeje.

Namiesto večierku sa tak Sandra Bullock sústredí na to, aby trávila čo najviac času s rodinou a adoptovanými deťmi Louisom a Lailou. „Pravdepodobne bude oslavovať rodinným výletom. Rada cestuje s deťmi. Zdieľanie nových zážitkov a vytváranie spomienok sú jej najobľúbenejšie činnosti,“ uviedol blízky zdroj z okolia herečky pre Closer Weekly. Dodal, že tohtoročné narodeniny budú pre herečku oveľa pochmúrnejšie kvôli smrti Bryana, s ktorým tvorila krásny pár a dvojica nemala na konte žiaden škandál.

POZRITE SI V GALÉRII AKO TO SANDRE S BRYANOM PRISTALO

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 14:47