Sandra Bullock prišla o muža, ktorého milovala.
StoryEditor

Herečka Sandra Bullock prišla o lásku svojho života. Skonal vážne chorý

08.08.2023, 09:37
Celebrity

Americká herečka a producentka Sandra Bullock (59) prežíva jedno z najčiernejších období v živote. Zomrel jej partner a životná láska Bryan Randall (†57). Až po jeho smrti sa ukázalo, že pred verejnosťou roky tajil závažné ochorenie.

„S najväčším žiaľom vám oznamujeme, že Bryan Randall zomrel v pokoji 5. augusta po trojročnom boji s ALS,“ uvádza sa vyhlásení jeho najbližších. „Bryan sa svoje trápenie s chorobou rozhodol držať v súkromí a my, ktorí sme sa o neho starali, sme urobili všetko pre to, aby sme vyhoveli jeho žiadosti. Sme nesmierne vďační lekárom, ktorí nám boli nápomocní, a úžasným zdravotným sestrám, ktoré sa stali našimi spolubývajúcimi a často obetovali svoje rodiny, aby boli s nami,“ uvádza sa vo vyhlásení jeho rodiny.

image

Sandra Bullock prišla o partnera Bryana.

Profimedia - Paparazzi

Ich vzťah začal v roku 2015, kedy Randall fotil narodeninovú párty herečkinho adoptovaného syna Lousie. Úspešná herečka Sandra Bullock je známa tým, že o svojom súkromí príliš nehovorí. V roku 2021 však urobila výnimku v rozhovore s Jadou Pinkett Smithovou, ktorej prezradila, že v Bryanovi našla lásku svojho života. Okrem adoptovaného syna Louisa spolu vychovávali aj jej dcéru Lailu. Tretím potomkom v ich rodine bola Bryanova dcéra Skylar, ktorú mal z predchádzajúceho vzťahu.

ALS – amyotrofická laterálna skleróza

Pri smrteľnom ochorení ALS (amyotrofická laterálna skleróza), pacient postupne stráca nervové bunky a ochabujú mu všetky svaly v tele. Začína nenápadnými problémami, napríklad pri písaní alebo zapínaní gombíkov. Pri chôdzi pacient zakopáva, má svalové kŕče a neskôr problémy s prehĺtaním. Pacientovi, u ktorého ju neurológovia diagnostikujú, zvyčajne zostávajú približne tri roky života, výnimočne dlhšie. Na konci je úplne paralyzovaný a závislý na umelom dýchaní aj výžive.

image

Sandra Bullock prišla o partnera Bryana.

Profimedia - Paparazzi

Zábery hollywoodskeho páru vo VIDEU

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:04