Sandra Bullock prišla o muža, ktorého milovala.Profimedia
StoryEditor

Herečky Sandra Bullock a Jennifer Aniston odchádzajú z kliniky plastickej chirurgie. Neutajili to!

02.04.2024, 11:24
Celebrity

Aj oni si chcú udržať mladistvý vzhľad. Aj keď na prvý pohľad americké hollywoodske herečky nie sú poznačené extrémnymi plastikami ako iné celebrity aj oni sa potajme vyberú sa kliniku krásy. Sandra Bullock (59) a hviezda seriálu Pariatelia, Jennifer Aniston (55) absolvovali osviežujúcu úpravu.

Potvrdilo  sa to, o čom sa len šuškalo. Zahraniční paparazzi prichytili krásne herečky ako sa vybrali na prestížnu kliniku krásy v Connecticate. Aj keď sa snažili maskovať veľkými slnečnými okuliarmi a klobúkom nepodarilo sa im nestrhnúť na seba pozornosť. sa Exkluzívna klinika sa špecializuje na lifting hornej a dolnej časti tváre a ponúka celý rad ďalších, menej invazívnych zákrokov vrátane botoxu, výplní, rádiofrekvencie a ultrazvuku. Obe sa dlhodobo otázkam novinárov na svoj mladistvý vzhľad vyhýbajú. Jen sa otázkam v rôznych šou na jej vzhľad vyhýba a vykorčuľuje nejakou vlažnou odpoveďou. Svojho času vyhlásila, že táto téma sa jej netýka a je so sebou spokojná. 

Bullock tiež ako keby nestárla a jej pleť je na plátne stále svieža. Teraz sa ukázalo, že obe krásky sa o svoj vzhľad zjavne starajú viac ako priznávajú.

Pozrite si ich manévre vo VIDEU​

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 23:13