Eva Mores otvorene priznala, že nikdy nechce byť matkou.Archív/ Mafra
StoryEditor

K šťastiu materstvo nepotrebujú. Tieto slovenské celebrity deti rozhodne nechcú

23.07.2024, 07:00
Celebrity

Pre niektoré ženy je materstvo doslova zmyslom života. Iné po tom naopak vôbec netúžia. Táto téma je v dnešnej dobe ešte pomerne tabu. Avšak napriek tomu, že sa o nej hovorí menej, existujú stovky žien, ktoré priznali, že po deťoch netúžia. Tvrdia, že svoj život naplnili inak a táto túžba ich nejakým spôsobom obchádza. Možno ste to netušili, ale aj tieto známe celebrity sa rozhodli, že matkami sa nikdy nestanú.

Oľga Belešová

Informáciu o tom, že nechce deti médiám potvrdila aj herečka Oľga Belešová. Dlho pracovala ako novinárka, neskôr zablúdila k divadelnému umeniu. Jej partner je pôvodom japonský novinár a umelkyňa presvedčivo tvrdí, že sú šťastní aj bez detí.

Spoločne sme sa už dávnejšie rozhodli, že deti nebudeme mať a ani ich neplánujeme. Nemáme už na to vek a v živote nás napĺňajú iné veci. Človek môže byť šťastný aj inak. Najprv som nenašla takého muža, s ktorým by som dieťa chcela mať. Potom som stretla môjho muža, lenže on je cudzinec a nie je ľahké začať žiť s cudzincom v jemu cudzej krajine, lebo on sám tu bol ako dieťa," povedala otvorene Belešová.

image

Oľga tvrdí, že človek môže byť šťastný aj bez detí.

IG/ Olga Belesova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 03:16