Eva Mores otvorene priznala, že nikdy nechce byť matkou.Archív/ Mafra
StoryEditor

K šťastiu materstvo nepotrebujú. Tieto slovenské celebrity deti rozhodne nechcú

23.07.2024, 07:00
Celebrity

Pre niektoré ženy je materstvo doslova zmyslom života. Iné po tom naopak vôbec netúžia. Táto téma je v dnešnej dobe ešte pomerne tabu. Avšak napriek tomu, že sa o nej hovorí menej, existujú stovky žien, ktoré priznali, že po deťoch netúžia. Tvrdia, že svoj život naplnili inak a táto túžba ich nejakým spôsobom obchádza. Možno ste to netušili, ale aj tieto známe celebrity sa rozhodli, že matkami sa nikdy nestanú.

Marta Sládečková

Ďalšou herečkou, ktorá nebola stvorená pre materstvo je Marta Sládečková. Verejnosť ju pozná napríklad vďaka účinkovaniu v seriáli Horná Dolná.  Počas svojho života zažila niekoľko vzťahov. Doteraz však nemá deti a hrdo tvrdí, že takto sa jednoducho rozhodla.

 „Nie som ten materský typ ženy, ktorá si nevie predstaviť život bez detí,“ prezradila v minulosti. Dodala vtedy, že tehotenstvo nechala na prírodu a tá to zariadila po svojom.

image

Marta Sládečková o sebe hovorí, že nie je materinský typ.

IG/ TV Markiza Official

Či už s deťmi alebo bez, dôležité je najmä to, aby sme boli šťastné. Každého kľúč k spokojnosti je iný. Nám zostáva len to rešpektovať a pracovať na tom, aby sme odhalili ten náš.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 18:44