Eva Mores otvorene priznala, že nikdy nechce byť matkou.Archív/ Mafra
StoryEditor

K šťastiu materstvo nepotrebujú. Tieto slovenské celebrity deti rozhodne nechcú

23.07.2024, 07:00
Celebrity

Pre niektoré ženy je materstvo doslova zmyslom života. Iné po tom naopak vôbec netúžia. Táto téma je v dnešnej dobe ešte pomerne tabu. Avšak napriek tomu, že sa o nej hovorí menej, existujú stovky žien, ktoré priznali, že po deťoch netúžia. Tvrdia, že svoj život naplnili inak a táto túžba ich nejakým spôsobom obchádza. Možno ste to netušili, ale aj tieto známe celebrity sa rozhodli, že matkami sa nikdy nestanú.

Mnoho ľudí ešte aj v dnešnej dobe žije v presvedčení, že náš život sa stáva celistvým až v momente keď sa zosobášime alebo keď si založíme rodinu. Pravdou však je, že dnes už je to úplne inak. Existujú tisíce žien, ktoré sú dokonale šťastné aj bez materstva. Často dokonca šťastnejšie ako tie ostatné. Túžba po dieťati je mimoriadne subjektívna záležitosť. Aj na Slovensku máme známe tváre, ktoré v tom majú absolútne jasno.

Eva Mores

Jednou zo žien, ktorá otvorene hovorí o svojom rozhodnutí nemať deti, je napríklad Eva Mores. Je to slovenská herečka, ktorú verejnosť pozná najmä zo seriálu Nemocnica. Sympatická hnedovláska sa na svojom instagrame podelila s fanúšikmi aj o tento odvážny názor. Mnoho ľudí jej postoju nerozumie a považuje ju za blázna. Eva sa totižto k veciam vyjadruje priamo a bez servítky.

„Takto. Deti milujem. Nadovšetko. Avšak svoje nechcem, z dôvodu, ktorý sa asi nestretne s pochopením, ale nebudem si vymýšľať žiadny iný len preto, aby som vám bola sympatická. Nechcem mať deti, pretože ma desí predstava, že by som mala mať v živote niekoho, koho by som až tak milovala. Láska, ktorá by ma mala natoľko presahovať, ma desí. A čím som staršia, tým ma to desí viac. Ja hrozne hlboko cítim veci, a preto niektoré druhy vzťahov radšej ani zažiť nechcem,“ priznala úprimne umelkyňa.

image

Eva sa vyjadrila, že všeobecne deti miluje.

IG/ Eva Mores
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:21