Eva Mores otvorene priznala, že nikdy nechce byť matkou.Archív/ Mafra
StoryEditor

K šťastiu materstvo nepotrebujú. Tieto slovenské celebrity deti rozhodne nechcú

23.07.2024, 07:00
Celebrity

Pre niektoré ženy je materstvo doslova zmyslom života. Iné po tom naopak vôbec netúžia. Táto téma je v dnešnej dobe ešte pomerne tabu. Avšak napriek tomu, že sa o nej hovorí menej, existujú stovky žien, ktoré priznali, že po deťoch netúžia. Tvrdia, že svoj život naplnili inak a táto túžba ich nejakým spôsobom obchádza. Možno ste to netušili, ale aj tieto známe celebrity sa rozhodli, že matkami sa nikdy nestanú.

Tereza Nvotová

Ďalšou dámou z tejto kategórie je aj známa režisérka, Tereza Nvotová. 36 ročná hnedovláska otvorene priznala, že v role matky sa nikdy nevidela. Už počas dospievania si uvedomila, že jej cesta povedie iným smerom. Prezradila aj to, že zažila dlhodobejší vzťah a po istej dobe, na nich okolie začalo vytvárať tlak. Všetci si totižto predstavovali že si založia rodinu. Tereza po tom vôbec nezúžila a myslí si, že v takomto prípade povedať ľuďom čo cítite, úprimne a priamo, je veľmi náročné.

„Vždy som si hovorila, že žena musí byť v prvom rade psychicky pripravená na to, aby mala dieťa, aby všetci vrátane ženy a dieťaťa boli spokojní. Myslím si, že niektoré ženy sa narodili s tým, že ich poslaním je mať dieťa a je to fantastické. Nie je to však môj prípad,“ opísala svoj pohľad režisérka.

image

Tereza je známa a uznávaná slovenská režisérka.

IG/ Tereza Nvotova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:51