Víťazka farmy sa venuje cvičeniu, denne na sebe tvrdo maká.IG/ Lucia Gasparikova
StoryEditor

Víťazka farmy po spackanej operácii pŕs! Skončila dokaličená, toto nepriznala ani pred rodinou

19.07.2024, 09:50
Celebrity

Víťazka farmy 15, Lucia Gašparíková (41) má za sebou poriadne náročné týždne. Pred nedávnom totižto absolvovala vážnu operáciu. Na rozdiel od väčšiny žien, ktoré chcú svoje prsia zväčšovať, ona sa rozhodla pre pravý opak. Podstúpila odstránenie implantátov a vrátila sa k svojim prirodzeným prsiam. Aktuálne sa vraj nemôže cítiť lepšie! Priznala však, čo sa pred svojou rodinou hanbila priznať a taktiež čo za takýmto odvážnym rozhodnutím stálo.

Lucia Gašparíková je známa tým, že sa jej podarilo zvíťaziť v poslednej sérii reality šou Farma. Populárna je aj vďaka svojej úspešne rozbehnutej kariére. Venuje sa fitnessu, intenzívne cvičí a na instagrame ju sleduje viac ako 56 tisíc ľudí! O tom, že Lucia naozaj vie čo robí, rozhodne niet pochýb.

Prečo takýto zákrok?

Trénerka je zároveň maminou päť ročného dievčatka, svoju operáciu si preto musela dôsledne naplánovať. Aktuálne je už dva týždne po operácii. Hovorí, že sa cíti skutočne fantasticky a má pocit, že je oveľa ľahšia. Pred zákrokom údajne strach nemala, dokonca sa ho nevedela dočkať.

Pre väčšinu žien je jej rozhodnutie nepochopiteľné. Zväčša sa dámy rozhodnú pre zväčšenie svojich pŕs alebo maximálne pre ich úpravu. Nie je až také časté, že si svoje implantáty dávajú vyberať. Víťazka šou sa však svojim fanúšikom zdôverila, že nemala na výber. Zákrok totižto ani najmenej nesplnil jej očakávanie. Práve naopak. Lucia sa prvotnej operácii cítila ešte horšie a jej naštrbeným sebavedomím jej to nijako nepomohlo.

,,Explantáciu som sa rozhodla podstúpiť z niekoľkých dôvodov. Ten najhlavnejší bol, že som sa od novembra 2021, kedy som podstúpila reoperáciu pŕs necítila vo svojom tele dobre, hoci bližšie ani vzdialené okolie vôbec nič netušilo. Dôvodom reoperácie mala byť kapsulárna kontraktúra, čo v mojom prípade znamenalo výrazný pokles a zväčšenie jedného z prsníkov. Chirurg, ktorý ma mal vtedy operovať, mi taktiež tvrdil, že mám údajne natrhnutý prsný sval, k čomu som ale nemala žiaden dôkaz,“ povedala úprimne Lucia pre Markízu.

Vraj na to nebol čas!

Hrozných argumentov a výhovoriek sme už počuli mnoho. Avšak tento by ste si rozhodne nepredstavili ani v tom najhoršom sne! Lekár Lucii povedal, že na istý krok jednoducho nebol čas!

,,Ja som k tomu všetkému mala ešte požiadavku estetickú, a to konkrétne zmenšenie prsníkových dvorcov. Bohužiaľ, nič z toho, čo mi bolo sľúbené a stálo ma nemalú sumu peňazí v nádeji, že dôjde k náprave, splnené nebolo. Na zmenšenie dvorcov vraj „nebol čas“ a ihneď po operácii som videla, že jeden z prsníkov je stále väčší a padá nižšie. Implantáty, za ktoré som zaplatila omnoho vyššiu sumu za to, že sú údajne na trhu jediné, ktoré sa pod kožou nevlnia, boli zvlnené do pár dní a mohla by som takto pokračovať ďalej!“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:33