Víťazka farmy sa venuje cvičeniu, denne na sebe tvrdo maká.IG/ Lucia Gasparikova
StoryEditor

Víťazka farmy po spackanej operácii pŕs! Skončila dokaličená, toto nepriznala ani pred rodinou

19.07.2024, 09:50
Celebrity

Víťazka farmy 15, Lucia Gašparíková (41) má za sebou poriadne náročné týždne. Pred nedávnom totižto absolvovala vážnu operáciu. Na rozdiel od väčšiny žien, ktoré chcú svoje prsia zväčšovať, ona sa rozhodla pre pravý opak. Podstúpila odstránenie implantátov a vrátila sa k svojim prirodzeným prsiam. Aktuálne sa vraj nemôže cítiť lepšie! Priznala však, čo sa pred svojou rodinou hanbila priznať a taktiež čo za takýmto odvážnym rozhodnutím stálo.

O tomto doma nepovedala

Je absolútne pochopiteľné, že po takejto nepodarenej operácii Lucia nebola ani najmenej spokojná. Vrhla sa na zákrok, o ktorom dlho snívala a dopadol presne naopak, ako si predstavila. Vzhľadom na to, že zaň zaplatila nemalé peniaze, je pochopiteľné, že bola zúfalá. Svoje prvotné pocity opísala jednoznačne. Držala v sebe dokonca niekoľko vecí, o ktorých nechcela hovoriť ani doma.  

,,Nasledovala obrovská frustrácia, sklamanie, zúfalstvo, o ktorom som nechcela hovoriť ani doma. Bála som sa, že by som bola vnímaná ako hlupaňa, ktorá z rozmaru vyhadzuje peniaze na jednu operáciu za druhou a je večne nespokojná. Neprichádzalo do úvahy vyložiť karty na stôl a baviť sa na tému tretej operácie, ani z finančného, či iného hľadiska. A tak som sa učila žiť s poprsím, z ktorého som bola nešťastná, ktoré bolo terčom pohľadov väčšiny mužov pri každej komunikácii s nimi a ktoré som nenávidela čím ďalej tým viac,“ dodala úprimne.

Čakala ju vlna hejtov

Možno by ste si povedali, že vzhľadom na to, že je pozná pomerne veľké množstvo ľudí, dostaví sa jej aj dostatok podpory od nich. Avšak pravdou bolo niečo celkom iné. Lucia bola terčom obrovského hejtu. Len málokto ju podporil v tom, aby išla na ďalšiu operáciu a cítila sa opäť šťastná a sebavedomá.

,,Účasť v reality šou s vlnou hejtov tomu tiež nepridala, ale takí sme my ľudia. Spoza klávesnice vieme ubližovať, smiať sa a urážať bez toho, aby sme sa čo i len zamysleli nad tým, že každý z nás má svoj príbeh, za ktorým je zvyčajne niečo viac, ako len to, ako vyzeráme alebo čo máme na sebe, a že aj to, čo sa nám zdá na pohľad jasné a čitateľné ako otvorená kniha, môže byť úplne, ale úplne inak.“

Dnes sa víťazka pomaly, ale isto dostáva naspäť do formy. Dodala, že sa cíti perfektne a je neuveriteľne vďačná, že sa k takémuto zákroku odhodlala. Taktiež sa priznala, že takýto zákrok jej sebavedomie zdvihol doslova z nuly na sto. Tak v takomto prípade to skutočne stálo za to, no nie?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 12:50