Tereza musela kvôli filmu Zápisník alkoholičky mnohé pretrpieť.instagram/terezaramba
StoryEditor

Tereza Ramba v role alkoholičky: Kvôli postave si musela vyholiť hlavu a vyzliecť sa donaha

13.07.2024, 10:00
Celebrity

Zápisník alkoholičky, to je názov dlho očakávaného filmu, v ktorom si hlavnú postavu zahrala herečka Tereza Ramba. Síce predviedla bravúrny výkon, kvôli postave si musela mnohé vytrpieť. Okrem toho, že si vyholila hlavu, vo film sa ukázala úplne nahá. Pozrite sa, ako sa Tereza zhostila tejto náročnej úlohy.

Herečku Terezu Rambu môžete poznať z filmu Bobule, Rafťáci či Vlastníci. Táto talentovaná brunetka nedávno dostala možnosť zahrať si úlohu mladej mamičky, ktorá bojuje so závislosťou na alkohole. Aj keď je to veľmi ťažká téma, Tereze sa napokon podarilo predviesť naozaj bravúrny výkon. Za ním sa však skrývajú týždne tvrdej práce a premáhania sa. Známa herečka si totiž kvôli postave alkoholičky musela mnohé vytrpieť a nie všetko, čo sa počas nakrúcania odohrávalo, jej bolo príjemné.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Spočiatku sa chcela úlohy vzdať

Aby mohla Tereza podať dokonalý výkon a postava alkoholičky bola v jej podaní naozaj presvedčivá, musela toho veľa obetovať. Zo začiatku dokonca premýšľala nad odmietnutím tejto úlohy. „Musím povedať, že som veľmi rozmýšľala, či úlohu vziať, hlavne kvôli deťom. Keď som dostala scenár s tým, že by som to rozhodne mala hrať, úplne som sa vydesila. Necítila som sa ešte pripravená na taký ponor,“ povedala Tereza, ktorá kvôli láske k herectvu napokon úlohu prijala. Pomôcť vžiť sa do role alkoholičky jej pomohla najmä Michaela, ktorej kniha je základným námetom filmu. Zápisník alkoholičky tak predstavuje realitu a na nič sa nehrá. Možno aj z tohto dôvodu nerobilo Tereze problém vzdať sa svojich vlasov či vyzliecť sa donaha.

Vlasy museli ísť preč

Kvôli scenáru a z donútenia režiséra filmu si Tereza musela ostrihať svoje krásne dlhé vlasy. Bohužiaľ, oholila si ich len na jednej strane a s takýmto účesom musela chodiť aj medzi ľudí približne tri mesiace. „Polovicu hlavy som mala oholenú, na druhej som mala mikádo po bradu a vzadu také dva trsy. Vyzeralo to odporne,“ priznala herečka, ktorá túto skutočnosť dnes berie s nadhľadom. Okrem toho sa nezľakla ani scény, kde musela byť úplne nahá. Tvrdí, že dôverovala procesu aj celému štábu a natáčanie si aj napriek týmto výzvam naplno užila. Síce môže byť príbeh mladej alkoholičky náročný pre diváka a ťažko sa naň pozerá bez sĺz v očiach, rozhodne sa oplatí vidieť, ako sa Tereze podarilo túto postavu stvárniť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:28