Elena Podzámska bojuje s vážnymi zdravotnými problémami.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Psychické problémy ovládli aj slovenský šoubiznis. Tieto celebrity sa liečili na psychiatrii

12.07.2024, 07:00
Celebrity

Psychické problémy sú už v dnešnej dobe takmer také bežné, ako tie fyzické. S úzkosťami, depresiami či závislosťami denne bojujú tisícky ľudí. Či je problém v nátlakovej alebo uponáhľanej dobe, je ťažké odhadnúť. S istotou však vieme tvrdiť, že traumatizujúcimi skúsenosťami si prešli aj známe slovenské celebrity. Boli zavretí na psychiatrii a ich liečebné skúsenosti sú skutočne pestré. Niektoré mená vás možno prekvapia.

Koščová zažila podobné peklo

Ďalšou známou osobnosťou, ktorá si prešla peklom je napríklad Katarína Koščová. Dlhé roky sa trápi s depresiami, svoje skúsenosti sa snaží posúvať ďalej pomocou sociálnych sietí. Prešla si skutočne náročným obdobím. Či už za ním stojí sláva, súkromie alebo táto doba, nikdy pravdepodobne nezistíme.

,,Ja viem, aké to je, keď nič nie je intenzívne, keď sa zlievajú farby, keď nič dostatočne nevonia, nechutí, keď nič dostatočne neteší. Keď si pripadáte, akoby ste boli neviditeľní, akoby vami mohli prechádzať predmety, ľudia, miesta, mestá… a viem, ako mi je ľúto, že mi takto bolo celé roky, že tie roky niekam zmizli, že ich nevrátim,“ napísala dávnejšie, spomínajúc na minulé roky.

Aktuálne tvrdí, že sa cíti lepšie a svoje obdobie opisuje ako rok širokej úľavy, ale občas nepochopenia a zvierajúceho hrdla. Jej slová opisujú práve výkyvy, ktoré denne prežívajú všetci, ktorí s podobnou chorobou zápasia. Katarína sa snaží pomáhať všetkým a ukázať im, že vždy existuje cesta ako sa zo svojich problémov vymotať. Stačí len chcieť a skutočne vytrvalo na sebe pracovať. Celebrity sú odrazom toho, že tvrdá pláca sa vypláca.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 12:13