Elena Podzámska bojuje s vážnymi zdravotnými problémami.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Psychické problémy ovládli aj slovenský šoubiznis. Tieto celebrity sa liečili na psychiatrii

12.07.2024, 07:00
Celebrity

Psychické problémy sú už v dnešnej dobe takmer také bežné, ako tie fyzické. S úzkosťami, depresiami či závislosťami denne bojujú tisícky ľudí. Či je problém v nátlakovej alebo uponáhľanej dobe, je ťažké odhadnúť. S istotou však vieme tvrdiť, že traumatizujúcimi skúsenosťami si prešli aj známe slovenské celebrity. Boli zavretí na psychiatrii a ich liečebné skúsenosti sú skutočne pestré. Niektoré mená vás možno prekvapia.

Richard tvrdí, že stále je labilný

Vážnym psychickým problémom sa nevyhol ani uznávaný slovenský spevák, Richard Müller. Jeho trápenie ho dokonca doviedlo až do liečebne. Mal problémy s drogami a alkoholom, okrem toho mu diagnostikovali aj maniodepresie. Aktuálne je už v lepšej kondícii, na svoj životný štýl si však musí dávať veľký pozor. Na alkohol sa nesmie ani pozrieť, ak chce zostať zdravý, musí byť prísny abstinent. Niet pochýb o tom, že aj keď je odolnejší, stále sú jeho dni neuveriteľne náročné.

„Je to stále veľmi labilné a krehké, kedykoľvek sa to môže zvrtnúť a vrátiť,” povedal otvorene a dodal, že o tejto téme sa mu stále nerozpráva ľahko. „Keď o tom hovorím, vracajú sa mi všetky spomienky a ja jednoducho nemám chuť sa k tomuto obdobiu vracať,” povedal známy spevák.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. október 2024 03:02