Z krásnej Barbie sa stane o pár mesiacov mama.Instagram/Margot Robbie
StoryEditor

Hviezda filmu Barbie, Margot Robbie, je tehotná! S manželom čakajú prvé dieťa

08.07.2024, 10:00
Celebrity

Margot Robbie (34) je hviezdou, ktorá zaujme nie len svojimi hereckými výkonmi, ale aj krásou. Zahrala si v mnohých úspešných filmoch, no jej najväčšia rola ju zatiaľ len čaká. Už o pár mesiacov sa z nej stane mama.

Margot je za svojho manžela Toma Ackerleyho vydatá už od roku 2016. Bolo preto len otázkou času, kedy sa pár rozhodne pre takýto významný krok.

Úspešná herečka

Naposledy táto austrálska herečka zahviezdila vo filme Barbie, ktorý si okamžite našiel svojich fanúšikov. Jej herecké výkony ste však mali možnosť vidieť aj projektoch ako Jednotka samovrahov či Vlk z Wall Street, Legenda o Tarzanovi a mnohých iných. Tentokrát ju však čaká úplne iná a zrejme tá najdôležitejšia životná rola. Margot sa už o pár mesiacov stane mamou. Hoci ani jeden z dvojice manželov túto správu nepotvrdil, zdroje im blízke sa zhodujú, že pred svetom skrývajú toto sladké tajomstvo.

Margot Elise Robbiová sa narodila na severovýchode Austrálie v meste Dalby, kde strávila veľa času na farme jej prarodičov. Vyštudovala Somerset College, neskôr sa presťahovala do Melbourne, kde začala navštevovať herecké kurzy. Jej prvá herecká šanca prišla vo filme Vigilante a I.C.U z roku 2008. Diváci si Margot veľmi obľúbili a v tom roku už bola nominovaná na viaceré ocenenia. Predovšetkým vďaka seriálu Neighbours, kde stvárnila postavu menom Donna Freeman. Seriál opustila v roku 2010 a rozhodla sa nájsť šťastie v Hollywoode čo jej aj vyšlo. Okrem iných filmov bodovala aj v hollywoodskej dráme Vlk z Wall Street, kde hviezdila po boku superstar Leonarda DiCapria, režírovaný Martinem Scorsesem.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 14:45