Známi herci spečatili vzťah manželstvom​dreamstime
StoryEditor

Známa slovenská herečka mala poriadne netradičnú svadbu! Obliekla si nohavice a obrúčky si nakreslili perom

27.06.2024, 12:00
Celebrity

Fantázii sa medze nekladú. Tohto pravidla sa držal aj slovenský herecký pár, ktorý pred niekoľkými dňami oslávil svoju lásku netradičnou svadbou. V dnešnej dobe je už populárne takmer čokoľvek. Avšak sobáš v kostýme namiesto šiat, bez obrúčiek a naboso, ten všetkých poriadne šokoval. Herci Silvia Soldanová (36) a Branislav Mosný (36) sa zobrali skutočne v originálnom štýle.

Silvia Soldanová je talentovaná slovenská herečka, ktorá sa narodila v Trnave. Od roku 2014 tam taktiež pôsobí ako stála členka hereckého súboru Divadla Jána Palárika. Dlho hrala v českých divadlách, neskôr sa vrátila na Slovensko.

Branislav Mosný je slovenský herec, ktorý vyštudoval bábkové a činoherné herectvo. Je spoluzakladateľom Divadlo Petra Mankoveckého v Bratislave, v ktorom pravidelne účinkuje. Manželia spolu vychovávajú syna a šťastne si nažívajú v Trnave.

Na tradičnú svadbu zabudnite

Sympatickí umelci tvoria pár už nejaký ten týždeň. Dali sa dohromady v roku 2019, o rok neskôr k nim pribudol ďalší člen. Narodil sa im syn a v roku 2021 sa zasnúbili. Nejaký ten čas prešiel a oni sa rozhodli povedať si svoje osudové áno. Minulý víkend nastal ich deň D, vyzeral však úplne inak ako všetci očakávali. Na svadbe ste totižto nemali možnosť vidieť nijaké honosné či majestátne svadobné šaty. Nezazreli by ste ani obrúčky, pri fotení ani topánky na nohách ženícha. Rozhodli sa totižto ísť proti všetkým zaužívaným tradíciám. A urobili si svoj slávnostný deň len a len podľa svojich predstáv!

Namiesto šiat nohavice!

Dlhá biela róba teda v tomto prípade, ani náhodou nefigurovala. Namiesto nej si nevesta obliekla kostým. Tvorili ho dlhé, voľné, biele nohavice, ktoré vyzerali tak trochu ako vzdušná sukňa. Na vrch sa rozhodla pre top v štýle podprsenky.

Je úplne bežné, že drvivá väčšina žien svoj svadobný vzhľad prežíva do posledných detailov. Zdá sa, že Silvia ten jej, zobrala  s poriadnym nadhľadom. Make up aj vlasy sa niesli v jednoduchom, ale napriek tomu ležérnom štýle. Blondínu zdobili jemné vlny, líčenie prirodzene zvýraznilo črty jej tváre. Niet pochýb o tom, že vyzerala úžasne!

ANKETA
Zaujal vás takýto štýl svadby?

Ženích tak trochu inak

Do neočakávaného štýlu sa obliekol aj Silviin manžel, Braňo. Na svadbu si totižto obliekol skutočne výnimočné pánske biele sako a široké hnedé nohavice. Vyzeral síce inak ako väčšina ženíchov, ale k svojej polovičke tak dokonale ladil!

Ďalším prekvapením dňa bol fakt, že ženích pri fotení zabudol na svoje svadobné topánky. Alebo možno vôbec nezabudol a chcel sa len cítiť voľnejšie. Kto vie.  S určitosťou môžeme však povedať len to, že na fotkách je bosý.

Pri nohaviciach, saku či odhalených chodidlách, sa môže zdať, že už nie je nič, čo by nás mohlo zaskočiť. Avšak mladí umelci si ešte jedno prekvapenie pripravili. Rozhodli sa, že sa zosobášia bez obrúčok. Namiesto klasických krúžkov si svoj symbol lásky nakreslili perom. To, či  sa vám takéto neobyčajné prevedenie páči, alebo ste stále za klasiku, necháme na vás!

Či už si svoje osudové áno povedali obyčajne, alebo naopak úplne odlišne ako všetci ostatní v konečnom dôsledku podstatné nie je. Od minulého víkendu sú oficiálne manželia, veríme preto, že budú šťastní. Aj netradičný sobáš môže predsa priniesť spokojné manželstvo. Držíme im palce!

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. jún 2024 12:02