Zuzana Kubovčíková Šebovártvs
StoryEditor

Zuzana Šebová prezradila, ako to vyzerá u nich za zatvorenými dverami: Nie je to len o smiechu

27.06.2024, 12:00
Celebrity

Sympatická, usmiata, večne energická a talentovaná herečka. Aj takto by sme mohli opísať Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú (42), ktorú nepochybne pozná každý Slovák. Netají sa svojou otvorenou povahou, televíznym či divadelným divákom rada o sebe prezradí mnohé tajomstvá. Rovnako ako všetci ostatní, aj ona mala v detstve idol, z ktorého sa neskôr stala jej najlepšia kamarátka. Žije s komikom, avšak ich život nie je len plný smiechu. Herečka na rovinu povedala, čo je na jej povolaní najťažšie a takto to vyzerá u Kubovčíkovcov doma, za zatvorenými dverami.

Zuzana Kubovčíková Šebová je slovenská herečka, ktorá pochádza zo Žiaru nad Hronom. Študovala na konzervatóriu v Bratislave. Aktuálne pôsobí v divadle GUnaGU, Štúdiu L+S, Elledanse a aj v Trnavskom divadle. Niet pochýb o tom, že je skutočne poriadne zaneprázdnená.Okrem pracovného však života plnohodnotne rozvíja aj ten súkromný. V roku 2017 sa zosobášila so svojím dlhoročným kolegom, Michalom Kubovčíkom. Majú spolu dve deti a vyzerá to tak, že si užívajú šťastný a spokojný život.

Peťa je môj splnený sen

Ako každý z nás, aj Zuzana  mala svoje detské sny. Okrem predstáv o jej budúcom povolaní či rodine, snívala aj o stretnutí s jednou herečkou. Obdivovala ju, často sa na ňu chodievala pozrieť do divadla a nikdy by nepovedala, že sa z nich nakoniec stanú najlepšie kamarátky. Hovoríme o Petre Polnišovej.  Jej vernej kolegyni, s ktorou si počas niekoľkých spoluprác vytvorili verný vzťah. Nefungujú iba v profesionálnom svete, ale aj v tom osobnom. Jedna bez druhej si to už predstaviť nedokážu.

,,Peťa je môj splnený sen. Ona je super, je rovnaká ako my všetci. Pri nej sa môžeš jednoducho uvoľniť,“ opísala svoju kamarátku Zuzana.

image

Zuzana je na Slovensku dlhé roky uznávanou herečkou.

Zdroj: IG/ Zuzike Sebova

Toto je na jej povolaní najťažšie

Umelkyňa má za sebou naozaj bohaté skúsenosti. Hrala vo viacerých divadlách, spolupracovala na stovkách projektov a zažila nepochybne pestré roky. Jej profesia má však aj mnohé úskalia. Nie vždy je to len o ideálnych pocitoch z predstavenia, sláve či o veľkom množstve financií.

Šebová prezradila, že toto je podľa nej na umeleckej dráhe to najťažšie. "To samotné hranie je na tom asi najľahšie. Ja som veľmi skoro začala s herectvom, mám toho za sebou dosť. Najťažšie je asi udržať si takú ľahkosť nad tým celým. Netrápiť sa, keď nedostaneš nejakú rolu, neriešiť prečo sa ti teraz darí alebo nedarí. Sme odkázaní na ponuku, ktorá buď príde alebo nepríde,“ zhodnotila herečka úprimne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. jún 2024 14:15