Zuzana Kubovčíková Šebovártvs
StoryEditor

Zuzana Šebová prezradila, ako to vyzerá u nich za zatvorenými dverami: Nie je to len o smiechu

27.06.2024, 12:00
Celebrity

Sympatická, usmiata, večne energická a talentovaná herečka. Aj takto by sme mohli opísať Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú (42), ktorú nepochybne pozná každý Slovák. Netají sa svojou otvorenou povahou, televíznym či divadelným divákom rada o sebe prezradí mnohé tajomstvá. Rovnako ako všetci ostatní, aj ona mala v detstve idol, z ktorého sa neskôr stala jej najlepšia kamarátka. Žije s komikom, avšak ich život nie je len plný smiechu. Herečka na rovinu povedala, čo je na jej povolaní najťažšie a takto to vyzerá u Kubovčíkovcov doma, za zatvorenými dverami.

Nasadili im ružové okuliare

S úsmevom rada spomína aj na svoje školské časy. Počas štúdia sa mnoho naučila, či už do praxe alebo do života.  Niektoré veci by však s odstupom niekoľkým rokov menila. Jednou z nich je napríklad prístup, spôsob akým sa s nimi pedagógovia rozprávali. Po tom, čo má s divadlom viacero osobným skúseností, tvrdí, že by pred rokmi rada počula celkom iné slová.

,, Podľa mňa nám v škole nasadzovali ružové okuliare. Myslela som si, že vyjdem z konzervatória a všetci sa budú o mňa biť. Bola by som rada, keby sa s nami vtedy viac rozprávali, ako si nenechať vziať tú stálu radosť z herectva. Bolo by nám neskôr ľahšie. Ľudia sú potom sklamaní, že celé je to vlastne o predieraní sa,“ opísala s nadhľadom Šebová v relácii na Európe 2.

Nie je to tak, ako si ľudia myslia

Zuzana už dlhšiu dobu žije so slovenským hercom a komikom Michalom Kubovčíkom. Jej manžel svojím humorom a vyjadrovaním baví tisíce ľudí, mnohí si preto myslia, že ani u nich doma to nie je inak. Herečka však priznala, že to vôbec nie je tak, ako si väčšina ľudí myslí! Aj keď obaja milujú humor a smiech, v súkromí s ním narábajú opatrne. Držia sa starej dobrej rady, že všetkého veľa škodí.


,,Toto povolanie je náročné na energiu, vždy ten výkon musí byť na nejakej úrovni. Často domov dôjdeme úplne unavení. Podľa mňa by nám z toho aj preplo, keby sa stále iba smejeme. Ale milujeme napríklad hlášky z českých filmov, na tých sa dokážeme baviť celé dni.“

ANKETA
Máte radi Zuzku Šebovú?

Umelkyňa priznala aj to, že napriek mnohým spoločným črtám a záľubám sú v niekoľkým veciach aj poriadne odlišní. Ona je údajne väčší extrovert a od prirodzenia veselšia povaha, aj keď sa to na prvý pohľad možno nezdá. Michal je podľa nej skôr introvert. Majú to teda očividne rozumne podelené.
 

Humor, dobrá nálada a optimizmus sú v dnešnej dobe naozaj mimoriadne dôležité. Je preto výnimočné nájsť ľudí, ktorí stále tých ostatných dokážu zabávať. Jednou takou osobou je aj Zuzana, ktorej sa to spolu s jej polovičkou, darí už dlhšiu dobu. Veríme, že v rovnakom veselom naladení ju budeme poznať aj v ďalších rokoch. Či už ju uvidíme na javisku, alebo na televíznej obrazovke, prajeme jej veľa šťastia. A samozrejme, smiechu!
 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. júl 2024 07:00