Ivana a Marián Gaborík si toto leto užívajú v Chorvátsku.Zdroj: IG/ Iver Sanns
StoryEditor

Slovenské celebrity už vyrazili na letné dovolenky! Tieto destinácie u nich zvíťazili

27.06.2024, 09:24
Celebrity

Oddych si zaslúži každý z nás, o tom niet pochýb. Celebrity sa radi pochvália tým, že si ho pokojne doprajú aj niekoľko krát do roka. Známe slovenské tváre sa vybrali na dovolenku práve v aktuálnom mesiaci. Ktoré miesta sa rozhodli navštíviť tento rok? Podľa ich fotografii sa je rozhodne na čo pozerať. Ich výberom budete zaskočení, pretože je skutočne pestrý!

U Dominiky najskôr lietadlo, potom jachta

Ďalšou známou tvárou, ktorá v posledných dňoch zo Slovenska odletela, je bývalá tenistka Dominika Navara Cibulková. Cez víkend krásna športovkyňa nastúpila do súkromného lietadla a spolu s manželom sa vybrali za zaslúženým pokojom. Pridali sa k nim aj blízki priatelia, v luxusnom dopravnom prostriedku si pripíjali a užívali. Napokon dorazili do cieľovej destinácie, do Grécka. Podobne ako pri Gáboríkovcoch, aj ich zaujala prepychová jachta.  Nasadli na luxusnú 33,5 metrovú čiernu loď a odštartovali svoje dni pre seba. V niečom sú ale predsa odlišní ako predchádzajúci pár. Dovolenku si užívajú bez detí.

Dominika pred niekoľkými mesiacmi schudla 22 kíl, je teda pochopiteľné, že sa svojou postavou rada pochváli. Na instagram zavesila niekoľko odvážnych záberov. Musíme sa však uznať, že na nich vyzerá naozaj výborne!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. jún 2024 09:28