Dominika Cibulková zahájila chudnutie a ide jej to výborne.
StoryEditor

Dominika Cibulková berie chudnutie vážne. Pozrite sa na tú postavičku!

06.02.2024, 11:00
Celebrity

Slovenské národné divadlo včera hostilo významnú udalosť, Športovec roka. O známe tváre na podujatí nebola núdza a nenechala si ho ujsť ani jedna z našich najúspešnejších tenistiek, Dominika Cibulková (34). Poňala to ako vždy vo veľkom štýle. Okrem iného predviedla postavičku, na ktorej úspešne pracuje už niekoľko mesiacov.

Dominika miluje luxus a v prípade rôznych podujatí nenecháva nič na náhodu. Dbá na precízny výber outfitov, šperkov, ale aj celkovej vizáže. Minulý rok si dala za cieľ schudnúť 22 kíl. V obtiahnutých šatách predviedla, že je zatiaľ na dobrej ceste.

Úspešné chudnutie

Bývalá vrcholová tenistka je mamou dvoch ratolestí, staršieho Jakubka (3) a Ninky, ktorá onedlho oslávi svoj prvý rok. Aj samotnú bývalú športovkyňu, tak ako väčšinu mamičiek trápili popôrodné kilá, s ktorými sa rozhodla zatočiť ešte koncom minulého roka. A to pod dohľadom odborníkov. Mnohí diétu považovali až za príliš drastickú a na sociálnych sieťach malé množstvá potravín, ktoré mohla konzumovať komentovali aj rôzni nutriční špecialisti. Zdá sa však, že na Dominiku zafungovala a už po pár mesiacoch tvrdej driny a odriekania sa pýši sexi krivkami.

Na prehrešky musela  počas diéty zabudnúť, čo jej iste nerobilo problém, keďže na disciplínu je zvyknutá. Dominika na včerajšom odovzdávaní cien Športovec roka predviedla tip – top postavičku a vyzerala fantasticky. O celkový styling sa postaral jej dvorný stylista. Nesmeli chýbať ani luxusné šperky, ktorých hodnota sa šplhá k závratným sumám.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:34