Ivana a Marián Gaborík si toto leto užívajú v Chorvátsku.Zdroj: IG/ Iver Sanns
StoryEditor

Slovenské celebrity už vyrazili na letné dovolenky! Tieto destinácie u nich zvíťazili

27.06.2024, 09:24
Celebrity

Oddych si zaslúži každý z nás, o tom niet pochýb. Celebrity sa radi pochvália tým, že si ho pokojne doprajú aj niekoľko krát do roka. Známe slovenské tváre sa vybrali na dovolenku práve v aktuálnom mesiaci. Ktoré miesta sa rozhodli navštíviť tento rok? Podľa ich fotografii sa je rozhodne na čo pozerať. Ich výberom budete zaskočení, pretože je skutočne pestrý!

Leto je v plnom prúde a horúce dni mnohých lákajú k osviežujúcej vode a k hrejivému opaľovaniu. Mnohé slovenské hviezdy vyrazili za relaxom v júni. Možno chcú nabrať bronz, aby počas letnej sezóny vyzerali neodolateľne, spoznať nové miesta, alebo jednoducho oddýchnuť si. O čase bez práce má každý z nás inú predstavu, takúto majú oni.

Ivana a Marián, kapitáni

Gáboríkovci si užívajú celoročne, netaja sa tým, že často a radi vyrazia za dobrodružstvom. Tento rok sa rozhodli pre tradičnú destináciu, Chorvátsko. Avšak nezostali len pri obyčajnom apartmáne. Ivana už viac ako týždeň svojich fanúšikov zásobuje fotkami z výletnej lode, ktorá vyzerá naozaj luxusne! Na vlny dobrodružstva vzali aj svoje dve dcéry, Bellu a Leilu. Sympatická blondína prezradila, že je to ich prvý rodinný výlet na mori a tak si ho plnohodnotne užívajú. Aj keď dovolenka s deťmi, podľa jej tvrdení, nie je vyslovene o vytúženom oddychu.

Okrem lode však navštívili aj útulné talianske uličky, odkryli zábery z reštaurácii a influencerka natočila aj video, ako sa neustále udržuje vo forme. Aj napriek lukratívnemu pobytu cvičí a jej telo je stále fit.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. jún 2024 09:28