Ivana a Marián Gaborík si toto leto užívajú v Chorvátsku.Zdroj: IG/ Iver Sanns
StoryEditor

Slovenské celebrity už vyrazili na letné dovolenky! Tieto destinácie u nich zvíťazili

27.06.2024, 09:24
Celebrity

Oddych si zaslúži každý z nás, o tom niet pochýb. Celebrity sa radi pochvália tým, že si ho pokojne doprajú aj niekoľko krát do roka. Známe slovenské tváre sa vybrali na dovolenku práve v aktuálnom mesiaci. Ktoré miesta sa rozhodli navštíviť tento rok? Podľa ich fotografii sa je rozhodne na čo pozerať. Ich výberom budete zaskočení, pretože je skutočne pestrý!

Eva pri mori a so šťavou v ruke

Potreba morského oddychu zastihla aj slovenskú modelku, Evu Cifrovú. Blondína sa tento krát rozhodla navštíviť Španielsko, odkiaľ už zopár dní pridáva naozaj pútavé fotky. Vyzerá perfektne, prostredie okolo nej je očarujúce a jej popisy naznačujú, že sa cíti viac než fantasticky. Na svojom profile zverejnila niekoľko odporúčaní na miestne reštaurácie či destinácie, ktoré stojí za to vidieť. Patrí medzi ne napríklad pútavá turistická  lokalita Baños De La Hedionda či rezort Mettmarbella. Známa kráska na sebe očividne vôbec nešetrí. Často ukazuje fotografie ako si užíva španielske jedlo, alebo popíja osviežujúce nápoje.

K moru prišla aj s výnimočným vlasovým stylingom. Jej hlavu zdobia husto zapletené vrkoče, ktoré sa spájajú v jednom veľkom. Svoje dni teda ešte zvýraznila niečím, čo vyzerá naozaj dovolenkovo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. júl 2024 16:26