Modelka Heidi Klum.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Takto vyzerá telo supermodelky a mamy štyroch detí Heidi Klum v plavkách po päťdesiatke!

25.06.2024, 12:48
Celebrity

Nemecká supermodelka Heidi Klum (51) relaxuje na dovolenke na Sardínii. Rodinná dovolenka je v plnom počte. Slnnečné lúče si užíva spolu s ňou aj jej manžel, Tom Kaulitz, štyri deti a jej matka Erna Klum.

K modelingu sa dostala prostredníctvom svojho otca Günthera, ktorý pracoval ako manažér v kozmetickej firme, a Erny, svojej kaderníčky. Ona sama uvádza, že ju prinútila kamarátka Karin, aby vyplnila prihlášku z magazínu a prihlásila sa tak do súťaže „Modelka roku 1992“, ktorej víťazka sa objaví v známej nemeckej talk show Gottschalk Late Night Show. Z 25 000 uchádzačiek vyhrala celú súťaž 29. apríla 1992 práve Klum a bol jej ponúknutý kontrakt vo výške 300 tisíc dolárov. Po tomto úspechu sa jej kariéra rozbehla na plné obrátky a zaradila sa medzi áčkové modelky.

Heidi bola pred manželstvom so spevákom Sealom vydatá za stylistu Rica Pipina, no ich láska trvala len päť rokov. Zlomené srdce si neskôr liečila u talianskeho biznismena Flavia Briatoreho, s ktorým splodila dcérku Helenu Leni. K malej princeznej sa Talian vôbec nepriznáva a do sveta na plné hrdlo vyhlasuje: Seal je Lenin otec! Spevák si teda malú Leni oficiálne adoptoval a dal jej svoje priezvisko Samuel. Rovnaké priezvisko prijala aj jej mama Heidi, ktorá však pracovne vystupuje pod starým známym Klum. Manželskému páru sa narodil syn Henry Gunther Adeola Dashtu, Johan Riley Fyodor Taiwo a aj dcérka Lou Sulola.

Aj keď sa vzťah s hudobníkom Sealom blondínke rozpadol dnes tvorí rodinu s gitaristom Tomom Kaulitzom. Aktuálne si užíva celé rodina pohodu v Taliansku.

FOTO MODELKY V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. jún 2024 13:00