Heidi Klum na prehliadke zaujala v odvážnych šatách.
StoryEditor

Modelka Heidi Klum predviedla neskutočný model. Viec odhaľovali, ako mali?

06.07.2023, 14:21
Celebrity

Prehliadku návrhára Jeana Paula Gaultiera si v Paríži nenechala ujsť takmer žiadna svetová celebrita. Aj keď prišlo mnoho modeliek a herečiek. Stálica prehliadkového móla Heidi Klum (50) všetkým vytrela zrak.

Meno návrhára Jeana Paula Gaultiera vo svete módy preslávili odvážne modely s dokonalým spracovaním, nezabudnuteľné kostýmy, ktoré v 90. rokoch navrhol pre Madonnu, či sukne v mužských kolekciách. Jeho model na Slovensku zviditeľnil Fedor Flašík, keď na Ples v opere zavítal v jeho sukni. Jean Paul Gaultier začal už ako tínedžer posielať svoje kresby známym parížskym návrhárom.

Jeho talent zaujal Pierrea Cardina, ktorý v roku 1970 urobil z mladého Gaultiera svojho asistenta.

Prvú vlastnú kolekciu predstavil v roku 1976. Odvtedy jeho kolekcie takmer zakaždým vyvolávali vo svete módy rozruch a mladého tvorcu dlho považovali za „enfant terrible“ francúzskej módy.

Jeho originálne modely si však získali náklonnosť mnohých módnych redaktoriek a redaktorov, ktorí mu čoskoro zaručili svetovú slávu. Jeho prehliadky si, tak nikto nenechá ujsť a dotať na sa na zoznam hostí je naozaj ťažké. Aj tentokrát prišlo mnoho zvučných mien. Najväčšiu pozornosť si však získala Heidi Klum v modrých sexi šatách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 03:00