Po dvoch rokoch si dali Kurilovská a Tóth zbohom.Profimedia
StoryEditor

Nečakaný ROZCHOD: Kurilovská si dala s bývalým elánistom Tóthom zbohom

24.06.2024, 09:45
Celebrity

Harmonický pár spolu tvorili dva roky a nič nenasvedčovalo tomu, že sa blíži koniec. Aj keď ako sa hovorí do kucyne nikomu nevidíte. Štátna tajomníčka rezortu vnútra Lucia Kurilovská (56) a známy hudobník Henry Tóth (61) už netvoria pár. Čo je za tým?

Láska jej prišla do života ešte v čase, keď Lucia Kurilovská pôsobila ako rektorka Akadémie Policajného zboru. To, že randií s hudobníkom Henrym Tóthom sa prevalil v máji 2022. Na verejnosti sa nebránili nežnostiam a zamilovaným pohľadom. Ako prvý ju potvrdil Henry Tóth, ktorý pre PLUS 1 DEŇ priznal, že dôvodom rozchodu je pracovná. 

Rozchod potvrdila aj tmavovláska: „Dlhšie sme sa nevideli. Nie sme spolu už pár mesiacov. Ja som maximálne zaneprázdnená, veľmi veľa pracujem. Nemám žiaden iný vzťah, nechcem žiaden iný vzťah a ani ho nepotrebujem. Nemám na to čas ani energiu. Momentálne som sama,“ povedala pre Nový Čas.

Teraz má často aj cez soboty práce vyše hlavy čo ju značne obmedzuje v súkromnom živote: „Bolo to čím ďalej ťažšie a Henrymu sa to, samozrejme, nepáčilo, čo je v podstate pochopiteľné. Chcel so mnou tráviť viac času, prekážalo mu moje pracovné nasadenie. Vždy sme to vedeli skombinovať. Teraz už by to bolo náročnejšie.“

Lucia Kurilovská nechce páliť mosty. Nevylučuje, že sa k sebe s Henrym môžu ešte vrátiť: „Už dlhé roky sa držím hesla: Nikdy nehovor nikdy. Nerobím hrubé čiary.“ 

​Kde zahoreli láskou?

Spoznali sa na vernisáži, kde známy gitarista hral. Rektorka policajného akadémie sa síce v televízii vyjadruje výhradne k právnickým otázkam, no ani od umenia nemá ďaleko. V galérii ako jej krstná mama chýbať nemohla. „Len tak žoviálne som do etéru povedal, že sa mi páči. A niekedy sa stane, že človek vysloví do vesmíru myšlienku, ktorá sa vyplní. Pri ďalšej vernisáži sme posedeli, rozprávali sa a pozrite sa - už je z toho vzťah. Je to krásne, je to nové, je to zvláštne.“​ povedal hudobník keď sa dali dokopy.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. jún 2024 09:51