Zistite, ako dosiahnuť dokonalú postavu podľa Michaely Kocianovej.instagram/michaelakocianova
StoryEditor

Ako to tá Kocianová robí? Osvojte si rutinu známej modelky a tešte sa zo štíhlej postavy

22.06.2024, 16:00
Celebrity

Modelka Michaela Kocianová vie, ako vyzerať dokonale za každých okolností. Pre mnohé ženy je veľkou inšpiráciou nie len kvôli úspechom v oblasti modelingu, ale aj štíhlou a vypracovanou figúrou. Túžite po postave modelky aj vy? Inšpirujte sa rutinou Michaely Kocianovej.

Michaela Kocianová patrí k najúspešnejším slovenským modelkám. Okrem toho, že sa jej podarilo prejsť po móle značky Victoria´s Secret a dostala sa na titulky svetových časopisov, mala na seba oblečené kúsky od mnohých známych módnych návrhárov. Veľa úspechov sa jej podarilo dosiahnuť najmä vďaka dokonalej postave, ktorú však rozhodne nemá zadarmo. Michaela sa o seba deň čo deň stará a je príkladom toho, že keď sa chce, tak sa to dá. Ak túžite po štíhlej a vypracovanej figúre, môžete sa inšpirovať rutinou tejto známej modelky. Pozrite sa, aké je tajomstvo jej vyšportovanej postavy.  

Drží pôst

Michaela sa už dlhé roky snaží stravovať zdravo a len málokedy ju pochytí chuť dať si niečo nezdravé. Ak sa tak náhodou aj stane, sladkosť či mastné jedlo si dopraje v ranných alebo obedných hodinách. Tvrdí totiž, že ak si dáte nezdravé jedlo na večeru, omnoho ťažšie sa vám potom budú spaľovať kalórie. Okrem toho zvykne dodržiavať šestnásťhodinový pôst, pri ktorom 16 hodín nič nekonzumuje a zvyšných osem hodín si servíruje len dve hlavné jedlá. Väčšinou pri ňom vynecháva raňajky, ale vy môžete vynechať obed alebo večeru. Známa modelka sa však okrem vyváženej stravy snaží držať aj pravidelného pohybu. S dokonalou figúrou jej pomáhajú tieto cvičenia.

Preferuje rozmanitosť

Pravidelný pohyb je pre Michaelu každodennou súčasťou jej rutiny. V posilňovni najradšej cvičí spodnú časť tela a brucho, no veľmi veľa bicykluje, prechádza sa, korčuľuje a venuje sa boxovaniu. Každý deň tak praktizuje hodinové kardio a napokon sa 45 minút venuje silovým cvikom. Niekedy však nestíha ísť do posilňovne a tak si s kľudom zacvičí doma, kde používa rôzne posilňovacie gumy, kettlebell a závažia na nohy. Podľa nej je pri cvičení najdôležitejšia rozmanitosť. Nemali by ste predsa behať, keď na to nemáte náladu. Známa modelka tvrdí, že by ste mali vykonávať taký druh cvičenia, ktorý vás bude v danej chvíli baviť a predovšetkým zaručí najlepšie výsledky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. september 2024 15:11