Soňa Štefeková.Instagram/Sona Stefkova
StoryEditor

Slovenská modelka je už pod čepcom! Nádherná nevesta ženícha ohúrila v sexi svadobných šatách

20.06.2024, 15:00
Celebrity

Soňa Štefková povedala svoje áno dlhoročnému priateľovi a otcovi jej dcéry, právnikovi Erikovi. Zo Soni bola nádherná nevesta a prítomných určite ohúril aj výstrih na svadobných šatách, ktoré na tento deň zvolila. Na záhradnej párty nechýbali ani zvieratá!

Letné mesiace sú ideálnym obdobím na realizáciu svadieb. Jún si napokon za svadobný mesiac vybrala aj známa modelka, Soňa Štefeková s partnerom.

Krásna nevesta

Soňa Štefeková sa uplynulý víkend vydala za svojho dlhoročného priateľa, Erika Schwarza. Z dvojice sú už aj rodičia rozkošnej dcéry Lily. Soňa s Erikom za miesto svadobnej hostiny zvolili vinice v Svätom Jure. Okrem svadobných hostí sa oslavy zúčastnili aj dve alpaky, ktoré nechýbajú ani na svadobných fotografiách novomanželov. Prítomných a mladomanželov zabávala aj Dara Rolins, ktorá sa postupne po odmlke vracia na pódia.

Love story

Ani jeden z novomanželov sa pri ich prvom stretnutí neodvážil predpokladať, akým smerom sa bude ich vzťah vyvíjať: „On sa bál, že budem afektovaná modelka. Ja som sa bála, že bude nudný právnik. Nič z toho sa nestalo. Namiesto toho sme vytvorili pár, ktorý bol už po pár dňoch tak neuveriteľne zladený, až som mala pocit, že ho poznám odjakživa. Že prišiel, aby ma doplnil. Som vo svojom živote vďačná za veľmi veľa vecí a niekde na vrchole tohto rebríčka je fakt, že práve TY si otcom nášho dieťaťa. Každým dňom spolu s tým, ako sa vyvíja ten zázrak v mojom brušku si uvedomujem, ako veľmi je dôležité s kým som ho počala. Nemohol to byť nikto iný ako Ty. Som si tým istá.“ Napísala Soňa v roku 2021 k spoločnej fotografii, prostredníctvom ktorej oznámili, že sa z nich onedlho stanú rodičia.

Svadobná cesta

Len pár dní po svadbe mladomanželia odleteli na svadobnú cestu do Ríma, odkiaľ pravidelne pridávajú zamilované fotografie. Soňa je známa svojou láskou k cestovaniu a aj svoju rozlúčku so slobodou strávila v spoločnosti najbližších priateliek na ostrove Ibiza.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. september 2024 23:37