Maroš Kramár si užíva bábätko Riju.archív
StoryEditor

Maroš Kramár: Poviem vám prečo sme vybrali dcére meno Rija a teraz som bol pri pôrode

17.06.2024, 18:46
Celebrity

Herec Maroš Kramár (64) sa po šesťdesiatke stal nečakane štvrtýkrát otcom. S partnerkou Inou (40) pred pár mesiacmi privítali na svete svoju prvú dcéru, ktorú do posledného momentu tajili. Herec má už tri dni z predošlého manželstva. Tak si myslí, že už je na rodičovstvo vytrénovaný. Ako hovorí tým, že je pracovne vyťažený nestíha byť veľa doma, ale jeho úloha je rodinu najmä finančne zabezpečiť.

Obľúbený herec Maroš Kramár po dlhom mlčaní prezradil, ako to má doma s partnerkou pri malom bábätku nastavené. Spoločnú spálňu a prebaľovanie na dennej báze od neho nečkajte. Je neštandardným otcom a teraz to aj nahlas povedal. "Ja spím v inej izbe, našťastie. Sem tam to aj započujem, sem tam sa zobudím, ale nejdem ich vyrušovať," zažartoval si umelec v rádiu Melody. Dodal, že zatiaľ to jeho partnerke nevadí, ale časom to nevylučuje. 

Potomkovi sa bránil

Po troch deťoch, štvrté v pláne nemal a istý čas tomuto návrhu svojej partnerky odolával. "Ona má teraz 40 rokov a nemala deti a veľmi chcela mať dieťa a povedala, že mám dobré gény, pozná aj moje tri deti. Tak som sa dal prehovoriť. Ale zatiaľ nepociťujem nejaký problém s vekom. Ale môj otec sa dožil 92 rokov," zamýšľal sa v nedeľnom vysielaní ako to bude. "Keď dobre počítam, tak moja dcéra bude možno už vydatá," zažartoval. Dodal, že ďaleko nezodpovednejšie je mať dieťa a nepostarať sa o neho. Tam potom o vek určite nejde.

Deti z predošlého manželstva prekvapilo tiež, keď im oznámil, že budú mať súrodenca. Ale celá rodina malú Riju prijala. Meno Rija vybrali zo svojských dôvodov. "Hľadali sme meno s písmenom R Ja mám všetky deti s r. Tamarka, Timur, Marko. A Ria sa mi veľmi páči. Moja partnerka povedala, že dobre. Aloe dajme tam aj J. Lebo normálne sme tu všetci zvyknutí na Riu. A ona, že  J tam  chce. Aby to bolo trochu iné. Nebudem hovoriť dôvody prečo. A nakoniec sme zistili, čo sa mne veľmi zapáčilo, že to v preklade znamená nádej. Takže aj keď teraz hovorím, že to teraz u nás na Slovensku vyzerá beznádejne, tak ja mám doma nádej," pousmial sa. 

I keď ani raz pri pôrode svojich troch detí nebol, tentokrát bol. Ako hovorí nemá rád krv, no teraz ho celý proces tak dojal, že ani na sekundu neľutuje, že nakoniec v nemocnici bol i keď sa tam ocitol v podstate náhodou. 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. jún 2024 18:53