Maroš Kramár sa stal štvornásobným otcom.
StoryEditor

Z Maroša Kramára je štvornásobný otec! Dcéra dostala netradičné meno

13.04.2024, 16:00
Celebrity

Ešte stále máte pocit, že v slovenskom šoubiznise sa nič neutají? O prominentnom bábätku niekdajšieho lámača ženských sŕdc, Maroša Kramára (64) sa dozvedáme až po jeho narodení. Dcérka dostala krásne, no netradičné meno.

Len nedávno sa z herca stal starý otec a rodina sa rozrástla o ďalšieho člena. Tamara, Timur a Marko, ktorého má známy herec ešte z predošlého manželstva, sa tak môžu tešiť z malej sestričky.

Krásna správa

Herec Maroš Kramár má už tri deti, z toho Tamara a Timur sú už dospelí a práve Timur len pred pár mesiacmi spravil zo svojho otca dedka. Táto správa mnohých prekvapila, no určite nie tak, ako tá, ktorú priniesol denník čas.sk o tom, že z Maroša Kramára je štvornásobný otec. Partnerka Ina Oravcová (38) mu porodila dcérku, ktorej dali netradičné meno, Rija. Maroša, tak okrem pracovných čakajú aj otcovské povinnosti. Medzi jeho deťmi je značný vekový rozdiel, čo znamená, že si bude musieť oprášiť niektoré zručnosti týkajúce sa starostlivosti o novorodenca. Bezpochyby však jeho rozrastajúcu sa rodinku čaká jedno z najkrajších období života. Rodičom gratulujeme a malej princeznej prajeme spokojný život! „Je to zázrak prírody. Opäť sa stal. V mojom živote už štvrtý raz. Je to krásna vec. Je to súkromná vec. Veľmi sa tešíme. Aj moje deti sa tešia. Moja dcéra dostala meno Rija. Znamená to nádej. Pretože nádej umiera posledná,“ povedal pre cas.sk.

Umelec prežil roky po boku exmanželky Nataši  Nataša Nikitinovej. Rozviedli sa po 25 rokoch spoločného života. „Život ide, niečo sa podarí, niečo nie, sme šťastní, že máme tri úžasné, inteligentné, zdravé deti. S manželkou sme sa po dlhých dohováračkách dohodli a dostal som k šesťdesiatke slobodu," vyjadril sa herec, ktorý v tom čase išiel oslavovať 60 rokov.

Rozvod na súde trval iba 20 minút. Dvojica sa nenaťahovala a uzavrela túto etapu života bez verejných handrkovačiek. 

image

Herec so synom Timurom (vľavo), Markom a dcérou tamarou.

Urbánek Pavol

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 04:48