Tieto hviezdy sa na svet pozerajú zvrchu.archív
StoryEditor

Na partnerov sa pozerajú zvrchu: Známe celebritné krásky sú vyššie, než by ste tipovali

04.06.2024, 09:00
Celebrity

Zatiaľ, čo si niektoré ženy musia predlžovať nohy oblečením či podpätkami, existujú aj také, ktorých výška je priam neprehliadnuteľná. Reč je o známych celebritných kráskach, ktoré sa na partnerov pozerajú zvrchu. Zistite, ktoré hviezdy sú v skutočnosti vyššie, než by ste tipovali.

Nepotrebujú podpätky, nohavice s vysokým pásom ani estetické zákroky. Týmto celebritám príroda nadelila nielen talent a úspech, ale aj niekoľko centimetrov navyše. Svojimi neuveriteľne dlhými nohami pútajú pozornosť všade, kam prídu. Aj keď ich výška so sebou prináša niekoľko nevýhod, existuje množstvo žien, ktoré by si to s nimi okamžite vymenili. Pozrite sa, ktoré hollywoodske krásky sa môžu pochváliť dlhými nohami.

Brooke Shields

Herečka Brooke Shields sa vo svete šoubiznisu pohybuje už od útleho detstva. Preslávila sa najmä vďaka filmu Modrá lagúna, kde stvárnila jedno z detí, ktoré stroskotali na tropickom ostrove. Okrem mladistvého vzhľadu sa herečka môže pochváliť 183 centimetrami. Mnohí tvrdia, že výškou vždy dokázala oklamať svoj skutočný vek.

Uma Thurman

183 centimetrov meria aj herečka Uma Thurman. Poznať ju môžete predovšetkým z filmu Kill Bill, kde si zahrala bývalú členku vraždiaceho komanda. Závideniahodná výška jej dodáva sebavedomie, rešpekt a ženskosť.

Nicole Kidman

Hollywoodska kráska Nicole Kidman meria 180 centimetrov a na každého zo svojich partnerov sa preto vždy musela pozerať zvrchu. Pri hercovi Tomovi Cruisovi mala dokonca zakázané nosiť topánky na podpätku.

Taylor Swift

Známa speváčka Taylor Swift neočarila svojich fanúšikov len farbou hlasu či krásou, ale aj dlhými nohami. Taylor tvrdí, že v detstve kvôli výške trpela, no dnes je na svojich 180 centimetrov neuveriteľne pyšná.  

Tilda Swinton

Dlhé nohy a štíhle telo je charakteristické aj pre herečku Tildu Swinton. Výrazná však nie je len kvôli výške 183 centimetrov, ale aj chlapčenskému výzoru, kvôli ktorému často dostáva ponuky na nie príliš ženské postavy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 21:18