Vďaka citrónovej očiste od speváčky Beyoncé schudnete potrebné kilá za krátky čas.archív
StoryEditor

Matka Beyoncé odhalila šokujúce tajomstvo. Prehovorila prečo bola speváčka šikanovaná

03.06.2024, 15:00
Celebrity

Niekedy máme pocit, že životy známych osobností sú dokonalé, bez akýchkoľvek problémov, ťažkostí či komplikácii. V mnohých prípadoch to však neplatí, rovnako aj pri známej americkej speváčke Beyonce (42). Jej matka, Tina Knowles (70), pred niekoľkými dňami odhalila obrovské tajomstvo o detstve svojej dcéry. Prezradila, že bola šikanovaná, od sebavedomia aké ma dnes, mala vtedy poriadne ďaleko.

Keď sa povie Beyoncé, celý svet si predstaví opálenú divu s dokonalou tvárou a perfektne vypracovanou postavou. Celým menom, Giselle Knowlesová-Carterová, známa ako Beyoncé, je americká speváčka, skladateľka, hudobná producentka a herečka. Mimoriadne populárnou sa stala v 90tych rokoch, kedy ju preslávila jej kapela Destiny´s child. Vďaka jej otcovi, sa stala jednou z najpredávanejších dievčenských skupín všetkých čias.

So sebavedomím sa nenarodila

Jej kariéra však začala o niečo skôr. Už v detstve vystupovala na rôznych dievčenských súťažiach. Tancovala, spievala, mala blízko aj k herectvu. Jednoducho povedané, odjakživa bola všestranne talentovaná. Na prvý pohľad sa môže zdať, že sympatická speváčka, bola dokonale sebavedomá odjakživa. Tento krát však realita bola úplne iná. Prešla si nie práve jednoduchým obdobím, nastavenie s akým vystupuje  dnes, nemala od narodenia.

Beyoncé je celosvetovo uznávaná, úspešná v pracovnom ale aj v súkromnom živote. Od roku 2008 je jej manželom americký rapper, JAY – Z. Celým menom Shawn Corey Carter, je v dnešnej dobe jedným z najúspešnejších a najbohatších podnikateľov a umelcov v USA. Aktuálne sú manželia dokonca trojnásobnými rodičmi!  Majú spolu dcéru Blue Ivy a dvojčatá Rumi a Sira. Hovorí sa, že v súčasnosti patria k jedným z najstabilnejších párov show biznisu.

Šťastnému životu v prítomnosti, však predchádzalo niekoľko životných skúšok, ktoré musela krásna dáma prekonať. Jednou z nich bola aj šikana. Vo veľkom poznačila jej detstvo a nepochybne aj celý jej život.

Matka odhaľuje skryté tajomstvá

Speváčka má okrem spokojného manželstva, úprimne vybudovaný aj vzťah so svojou matkou. Tina Knowles je módna návrhárka, ktorá má tri dcéry. Prvou z nich je spomínaná umelkyňa, druhou je Solange Knowles, taktiež speváčka, herečka a modelka. Treťou, nevlastnou dcérou, je americká herečka Bianca Lawson.

Matka sestier pre Vogue odhalila niekoľko tajomstiev, ktoré šokovali nejedného fanúšika. Je známa tým, že často verejnosti prezradí veci, o ktorých by jej deti pravdepodobne radšej mlčali. Tina hovorí, že sa ich vždy snažila vychovať najlepšie, ako vedela. Stála si za tým, aby dievčatá v prvom rade dokázali prijať svoju individualitu.

„Každé dieťa je iné! Ale každé je tak špeciálne. Verím, že deti sa rodia so svojimi osobnosťami. Všetky moje tri dievčatá riešili veci úplne inak. Naučte sa ich osobnosti a rešpektujte ich," povedala otvorene módna návrhárka.

 

Ďalej jednoznačne zhrnula posolstvo pre všetkých rodičov. Tvrdí, že týmto by sa mali riadiť naozaj všetci ľudia, ktorí chcú dobre a plnohodnotne vychovať svoje deti. ,,Nikdy neporovnávajte negatíva svojich detí. Vždy chváľte ich pozitívne rozdiely a venujte pozornosť veciam, za ktoré ich môžete pochváliť. Milujú to a podporuje to pozitívne správanie,“ uzavrela svoj prejav Tina.

Od hanblivosti k šikane

Šikana je správanie, pri ktorom sa násilník snaží zastrašovať svoju obeť. Niet pochýb o tom, že takéto chovanie je mimoriadne nebezpečné, najmä ak sa prejaví v nízkom veku. Totožnú situáciu opakovane zažila aj Beyoncé.

„Bola veľmi hanblivá a preto bola šikanovaná," ​​uviedla jej mama Tina Knowles, „Ale v deň, keď sa niekoho zastala – nepostavila sa za seba, zastala sa ich. Začínam o tom hovoriť emocionálne. „Lenže, nemôžem byť na ňu viac hrdá,“ dodala otvorene.

Podľa jej slov teda niet pochýb o tom, že vieru v seba samú, si Beyoncé musela vybudovať postupne. Vždy sa snažila pomáhať druhým a nikdy nemyslela sebecky, len na svoju spokojnosť. Príbeh slávnej umelkyne dokazuje, že aj keď sa nám cesty druhých ľudí, môžu zdať bezchybné a dokonalé, nie vždy je to tak. Napriek záujmu o životy iných, nezabúdajme žiť tie vlastné. Speváčka je dôkazom, že postupom času, môžu byť presne také, aké si ich vysnívame!

POZRITE, AKO SA BEYONCÉ NA SVOJU MAMU PODOBÁ

 

 

 

 

 

 


 
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:58