Daniela Peštová a Pavol Habera svadbu ešte neplánujú.Profimedia - AD HOC - MAFRA
StoryEditor

Habera prehovoril o manželstve s Peštovou. Tak sú nakoniec zobratí?

03.06.2024, 11:30
Celebrity

Spevák Pavol Habera (62) tvorí s Danielou Peštovou (53) pár už dvadsať rokov. O svadbe však celý čas mlčia. Fámy, že sa dvojica potajme zobrala nikdy nevyvrátili, ale ani nepotvrdili. Fanúšikovia doteraz iba tápali či sú "svoji". Habera teraz išiel s pravdou von. Takto to doma majú.

Spolu vychovávajú tri deti. Syna Yannicka, ktorý pochádza z Danielinho prvého manželstva s Talianom Tommasom Butim, a svojich dvoch potomkov – dcéru Ellu a syna Paula Henryho. Spevák už jednu svadbu zažil s exmanželkou Katarínou. Pred oltárom bola aj Daniela, ktorej rovnako manželstvo nevydržalo. Lenže tentokrát je láska speváka a modelky bez jedného problému a šťastní sú už dvadsať rokov. Dokopy sa dali na jeho koncerte, kam išla blondínka ako fanúšička. 

Líder skupiny Team sa teraz rozhodol ísť s pravdou von. Svoj zväzok doteraz nespečatili: "Asi stále čakáme na to, až dozrie ten správny čas. Inštitúcia manželstva je skvelá, ale nám to jednoducho stačí takto,“ povedal otvorene.

Danielinho otca napriek tomu označuje za svokra. Má to už zautomatizované. Nedávno to dokázal v priamom prenose. Na obrazovkách RTVS, ktorú počas majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji vysielali zo Slovenského domu v Ostrave pri Rišovi Lintnerovi povedal nečakanú vetu. Zveril sa divákom s tým, že hokejové ani futbalové zápasy doma s Danielou nijako zvlášť neprežívajú, teda najmä Daniela tieto športy a delenie na českú alebo slovenskú stranu fanúšikov nijako nerieši. „Rieši to však svokor, ale len keď hrá Bayern Mníchov, lebo on je veľmi veľký fanúšik Bayernu Mníchov.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 08:08