Vyformujte si postavu do plaviek.instagram/daniela_pestova
StoryEditor

Vypracované telo na počkanie: Inšpirujte sa cvičebnými tipmi Daniely Peštovej

22.05.2024, 09:00
Celebrity

Známa česká modelka Daniela Peštová sa aj po päťdesiatke môže pochváliť dokonalou postavou. Aj keď si možno myslíte, že sa za ňou skrýva genetika či dostatok času, mýlite sa. Daniela totiž štíhlu figúru nemá zadarmo. Inšpirujte sa jej trikmi a vyformujte si spolu s ňou postavu do plaviek.

Daniela Peštová sa síce radí k známym a úspešným celebritám, no vo svojom vnútri je obyčajná žena ako my ostatné. Aj ona občas nie je spokojná so svojimi nedokonalosťami, no vekom sa naučila, že je omnoho dôležitejšie sa sústrediť na veci, s ktorými sa môže pochváliť a upozorniť na ne. Jednou z nich je nepochybne jej dokonalá postava, ktorú si aj po päťdesiatke snaží neustále udržiavať. Ak túžite po vyformovanej figúre aj vy, inšpirujte sa Danielinými trikmi.

Jogging na spálenie kalórii

Daniela rada praktizuje jogging. Jedná sa o typ behu, pri ktorom v pravidelných intervaloch striedate chôdzu a pomalý beh. Aby mal účinok a výsledky ste videli čo najskôr, cvičte ho trikrát do týždňa približne pol hodinu. Okrem spálenia kalórii si vďaka joggingu vybudujete vytrvalosť, zlepšíte duševné zdravie a dodáte telu potrebnú energiu.

Mesačná výzva do plaviek

Jeden čas sa Daniela rozhodla dať na mesačnú výzvu, pri ktorej si precvičila každú jednu časť tela. Ak sa však túžite povenovať iba jednej časti, zvoliť si môžete napríklad výzvu s drepmi zameranú na nohy a zadok alebo tridsaťdňovú výzvu na brucho, ktorá vyformuje váš pás. Ak túžite vyzerať v plavkách neodolateľne, pri takýchto výzvach je dôležitá najmä vytrvalosť a pokrok v cvičení ktorý dosiahnete pridaným cvičebných pomôcok, závaží alebo počtu opakovaní.

Vyformované telo počas celého roka

Aby ste si postavu udržali aj počas celého roka, je potrebné, aby ste pravidelne navštevovali posilňovňu alebo vykonávali silové cvičenia v pohodlí domova. Pred cvičením sa vždy poriadne ponaťahujte, aby ste pripravili telo na tréning. Čo sa týka najúčinnejších cvikov, na spodnú časť tela sú skvelé výpady, mŕtve ťahy či drepy s výskokom. Na vrchnú časť tela skúste rozpažovanie, kľuky alebo bicepsové zdvihy. Stred tela precvičte napríklad pomocou spomínanej plankovej výzvy.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 14:30