Inšpirujte sa tréningovým plánom Ivany Gáborík.archív
StoryEditor

Aj po dvoch pôrodoch je postava Ivany Gáborík závideniahodná: Inšpirujte sa jej tréningovým plánom

14.05.2024, 17:30
Celebrity

Ivana Gáborík má za sebou už dva pôrody, no na jej postave to rozhodne nie je vidieť. O svoju figúru sa totiž deň čo deň stará, zdravo sa stravuje a pravidelne cvičí. Ak túžite po štíhlej a vypracovanej postave ako má Ivana, môžete sa inšpirovať jej tréningovým plánom.

Ak si myslíte, že Ivana Gáborík môže za dokonalú postavu vďačiť najmä genetike, ste na veľkom omyle. Za štíhlou a vypracovanou figúrou známej tanečníčky sa totiž skrýva tvrdá drina. Okrem toho má za sebou už dva pôrody a aj po nich sa jej podarilo dostať späť na váhu vďaka disciplíne a odhodlaniu. Túžite dosiahnuť vysnívanú postavu aj vy? Inšpirovať sa môžete tréningovým plánom Ivany Gáborík.

Začať treba zľahka

Ak cvičiť len začínate a doposiaľ ste žiadny náročný pohyb nevykonávali, mali by ste začať zľahka, aby vás to po pár dňoch neprestalo baviť. Pre začiatok môžete vyskúšať turistiku, vďaka ktorej si vybudujete kondíciu, spálite kalórie a spoznáte okolitú prírodu. Ak sa budete chcieť hýbať ešte viac, vyskúšajte beh, ktorý je na chudnutie ako stvorený. Aby ste pocítili výsledky čo najskôr, dávajte si čím ďalej, tým väčšie ciele a nezabudnite meniť intenzitu behu či terén.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Depetris (@eridepetris)

Ohybnejšie a štíhlejšie telo

Ivana je aj veľkou fanúšičkou jógy, ktorú cvičí už naozaj veľmi dlho. Láka tento druh cvičenia aj vás? Ak ju začnete cvičiť pravidelne, vybudujete si rovnováhu, vaše telo bude pevnejšie, flexibilnejšie a predovšetkým štíhlejšie, pretože za hodinu cvičenia jógy môžete spáliť až vyše 300 kalórii. Ak vás klasická jóga nebudete baviť, vyskúšajte fly jógu, ktorá sa precvičuje na plachtách zavesených na stene.

Bez posilňovne to nepôjde

Aby sa Ivana mohla chváliť dokonalou postavou, musí pravidelne navštevovať aj posilňovňu. Veď predsa, povedzme si úprimne, že z behu či turistiky vám svaly len tak nenarastú. Aby bolo vaše telo pevné a vypracované, môžete začať cvičiť so strojmi v posilňovni alebo praktizovať crossfit. Toto intenzívne cvičenie zahŕňa prirodzené, no rôznorodé pohyby, takže sa nemusíte báť nudy. Čo sa týka tréningu, skombinovať môžete napríklad angličáky, kľuky, sklapovačky a drepy s výskokom. Snažte sa urobiť čo najviac opakovaní a každý deň cviky obmieňajte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. jún 2024 10:42