Zuzana oslávila krásne jubileum.Instagram/Zuzana Fialova
StoryEditor

Zuzana Fialová oslávila narodeniny. Skutočný vek by jej zrejme tipoval len málokto

18.05.2024, 08:00
Celebrity

Zo slovenskej herečky Zuzany Fialovej je už päťdesiatnička. Aj ona však patrí k ženám, pri ktorých vám napadne, že vek je skutočne len číslo. Zuzana vyzerá roky rovnak, až nadobudnete pocit, že v jej prípade skutočne zastal čas.

Zuzana si za celé tie roky získala priazeň mnohých divákov. Jej pôsobenie v Slovenskom národnom divadle je len zlomok toho, kde ju môžete pravidelne vídať.

Muži

Zuzana si svoje súkromie stráži. Od rozvodu so svojim manželom Petrom Matulíkom oficiálne nepriznala žiadny ďalší vzťah, hoci ju verejnosť už roky spája s karikaturistom Martinom Šútovcom. S bývalým manželom, s ktorým má syna Dávida (27) si dokonca chceli dať druhú šancu, no neúspešne.

Kariéra

Zuzana má za sebou množstvo divadelných inscenácii, v ktorých sa často objavuje aj ako hlavná postava. Na konte má však aj úspešné seriály či filmy a tiež účasť v rôznych televíznych šou, kde bola vždy príjemným osviežením, najmä vďaka svojmu typickému prejavu a zmyslu pre humor. Dvakrát získala ocenenie OTO v kategórii herečka.

Krásny vek

Zuzana určite patrí k dámam, ktorým by ste skutočný vek odhadli len veľmi ťažko. Ona sama  však na rozdiel od iných žien nemá problém o veku hovoriť. Počas svojho narodeninového dňa sa dokonca sama prihovorila svojim fanúšikom so slovami: „50 rokov!!! Nikdy by som neverila, že sa dá mat toľko rokov. To je skvelé byť tak dlho na tak podivuhodnom mieste ako je svet na ktorom sa deje toľko zvláštnych vecí. Som a budem šťastný človek. Žijem život, aký som si vysnívala a neprestávam žasnúť. Vďaka za toľko lásky a priazne. Všetko najlepšie k mojim narodeninám aj vám milí moji kamoši a diváci.“ Okrem fanúšikov jej k narodeninám popriali aj jej hereckí kolegovia ako Zuzana Porubjaková, Kristína Svarinská. Dominika Kavaschová, ale aj moderátor Martin Pyco Rausch a mnohí ďalší.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:45