Adela a Viktor Vinczeovci.Katka Kincelová
StoryEditor

Adela a Viktor prvýkrát ukázali syna. Sú z nich oficiálne rodičia

15.05.2024, 08:00
Celebrity

Z Adely a Viktora Vinczeovcov sú po dlhých mesiacoch čakania konečne oficiálne rodičia. Synčeka im definitívne pridelil súd a oni sa pochválili aj prvou spoločnou fotografiou. A prezradili aj jeho meno.

Hoci Adela aj Viktor o téme adopcie, ktorá je stále pomerne tabuizovaná otvorene hovorili, detaily museli pred verejnosťou tajiť. Až do tohto momentu.

Prelomili mlčanie

Počas adopčného procesu, ktorý trval niekoľko mesiacov sa ani jeden z dvojice nevyjadroval k žiadnym detailom ohľadom ich spoločného potomka. Verejnosť vedela, že pár si adoptoval chlapca, no ďalšie informácie či detaily si dvojica nechávala pre seba. Takýto postup je v takýchto prípadoch bežný a to až do oficiálneho odklepnutia rodičovstva súdom. Rodinu tvoria síce už od roku 2022, no až teraz je to konečne definitívne a sú zapísaní aj v rodnom liste.

Prvá fotografia

Vinczeovci už aj počas prenosov Let ´s dance viackrát spomenuli ich dieťatko v súvislosti s tým, že sa o neho počas pracovných povinností starajú starí rodičia. A možno časom prezradia ešte niečo naviac. Originálnou spoločnou fotografiou sa už obaja rodičia pochválili. Už z nej je jasné, že Maximilián je zvedavé a živé dieťa.

image

Prvá oficiálna fotografia so synom.

Instagram/Viktor Vincze
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:10