Spevák odkryl nový vzťah.Archiv MAFRA
StoryEditor

Spevák Peter Nagy ukázal novú priateľku. Po dlhom čase už nie je sám!

16.04.2024, 14:23
Celebrity

Spevák Peter Nagy (65) sa málokedy delí s médiami o svoje súkromie a skôr si ho stráži. Teraz sa rozhodol, že už je čas. So svojou láskou sa nechce viac skrývať a priznal vzťah.

Blondínka po jeho boku sa živí ako trénerka. Ženy i mužov dáva do formy. Sama sa pýši skvelou postavou. Do oka padla nášmu známemu umelcovi Petrovi Nagyovi. Ten sa rozhodol, že aktuálnu priateľku už predstaví verejnosti. Približne pred dvomi rokmi zverejnil na sociálnej sieti fotku, ako fajčí cigaru a k záberu napísal záhadný komentár: „Toto leto je niekedy až bolestivo krásne. A ja vysielam dymové signály. Hľadá sa obyčajná úprimná láska." 

Hudobná legenda prijala pozvanie do šou Petra Marcina Neskoro večer. A tam sa, pred všetkými pochválil, že v jeho živote je nová žena. ,,Poviem príhodu... Hovoril som to na koncertoch, že s vekom treba bojovať. A každý si myslel, že začnem hovoriť o tom, že chodím do fitka, akože chodím hej, ale... Ja mám priateľku, ktorá je trénerka fitnes, takže ja musím chodiť. Bojovať ale musíš aj tým, že sa zoznamuješ s technológiami." Týmto zaskočil aj samotného moderátora: ,,Čo, čo, priateľka je fitneska?" zisťoval ďalej Marcin. 

ANKETA
Ste prekvapení, že Peter ukázal partnerku?

Veselo pokračoval: ,,Ona trénuje fitnes a aplikuje to na mne. Ja som taký prvý na rane. Chodíme do fitka a cítim sa dobre človeče. Cítim sa dobre po 20. hodinu, potom príde únava, tak potom príde víno a zase som to ja!" smial sa Nagy a neustále bol záber aj na jeho priateľku, sympatickú blondínku. Dodržiava aj prísnu životosprávu? ,,Ono to musí byť všetko s mierou. Najskôr sa nažerem, potom si vypijem a dva dni to ľutujem. Patrí to k môjmu veku," dodal Nagy so smiechom.

V jeho živote boli dve dôležité ženy, ktoré fanúšikom oficiálne predstavil. Za manželku mal prekladateľku Janu, s ktorou má syna Filipa. Rozviedli sa pred dvadsiatimi rokmi. Po rozvode sa zaľúbil do českej Miss Moniky Hrabovčákovej. Krach ich rovnako ako vzplanutie dlho tajil. Na chúlostivú tému zo svojho súkromia reagoval spevák typickým: „No comment“ a podotkol, že na verejnosti sa prezentuje výhradne hudobnou či fotografickou tvorbou, a nie škandálmi či aférami vo vzťahoch. 

FOTO PETROVEJ NOVEJ PRIATEĽKY NÁJDETE V GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09