S influencerkou firma zrušil spoluprácu.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Alagič sa kajá: Firma jej zrušila biznisovú spoluprácu kvôli Pellegrinimu. Najprv penila, teraz toto!

15.04.2024, 15:39
Celebrity

Po Attilovi Véghovi prišlo aj na ňu. Jasmine Alagič po tom, ako verejne pred voľbami podporila prezidentského kandidáta Petra Pellegriniho stopla spoluprácu známa firma. Influencerka im nič nedarovala. Svoje rozhorčenie neskrýva.

Jasmina Alagič v stredu na svojom instagramovom profile verejne odhalila, že telefonovala s džúsovou nadnárodnou firmou, ktorá jej zrušila plánovanú spoluprácu po tom, čo pred druhým kolom prezidentských volieb podporila nášho už nastávajúceho prezidenta Petra Pellerginiho.

Spoločnosť nedávno plánovala s Alagič spoluprácu na propagáciu ich produktov, ku ktorej však nakoniec nepríde. "Rauch. Toto je tá sloboda slova. Nič by som nepovedala, ak by som v zmluve aktívnej kampani mala požiadavku, aby som vystupovala apoliticky. Toto je postoj značky, s ktorou som zmluvne nemala nič, iba mailové potvrdenie spolupráce. Urobte si názor každý sám. Pre mňa táto značka bola súčasť nielen môjho detstva, ale aj teraz našej rodiny. Dodnes. Treba k šikane pristupovať rovnako a nielen brániť tých, ktorých si istá sorta vyberie. Kontaktovala som svojich právnikov a momentálne koncipujeme list, ktorý pošlem priamo do rakúskej centrály spoločnosti Rauch. Keďže ide o rodinnú firmu založenú v roku 1919, verím, že majú kopu historických skúseností v rôznych situáciách a vysvetlia mi svoj postoj osobne. Tak ako pre nich, aj pre mňa je rodina najvyššou hodnotou," napísala  influencerka vášnivý status, kde priložila aj komunikáciu jej manažérky Gabriely Ruman so zástupkyňou spoločnosti. 

Otočila

Druhý deň sa Jasmina fanúšikom prihovorila opäť, no už na inej vlne: ,,Drahí priatelia, nemám úplne vo zvyku sa vyjadrovať ani sa necítim, že by som mala byť niekto, kto by mal dávať takéto vyjadrenie, ale som pod vplyvom obrovských emócií. Som naozaj šťastná a dojatá, pretože som práve dotelefonovala s Rauchom, kde sme si všetky veci krásne vysvetlili a na obidvoch stranách, myslím si, že teraz panuje obrovská spokojnosť z toho, aké vzťahy momentálne máme," povedala s tým, že post, kde zverejnila komunikáciu so zástupkyňou nápojovej firmy, vymazáva.

,,Ak som spravila niečo, čím som sa vás dotkla, čím som vás zranila alebo nedaj boh sklamala, veľmi ma to mrzí. Neurobila som to s úmyslom rozoštvať niekoho a alebo niekoho uraziť," pokračovala a na znak zmieru si pripila džúsom tejto značky. ,,Takže nám priatelia všetkým želám krajšie, ľahšie a priateľskejšie obdobie. A toto fakt nie je žiadna platená spolupráca. Na nás!" uzavrela. Otázne je, či s pošramotenými vzťahmi bude trpieť Jasmina, alebo výrobca ikonických džúsov z Rakúska.

ANKETA
Chcete aby celebrity vyjadrovali svoj názor na politiku?

Aj jej kolega z brandže trpí

Prvý, ktorý prišiel o biznis kvôli politikárčeniu bol MMA zápasník Attila Végh. I ten s návalom emócii verejne vycapil súkromnú komunikáciu so zástupkyňou firmy, kde mu oznámila, že v partnerstve nebudú pokračovať. Okrem pravidelných príjmov prišiel aj o auto, ktoré musel vrátiť. „Ahojte priatelia, fanúšikovia, aj tí, čo ma nemajú až tak radi. Vo svetle aktuálnych udalostí sa s Vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil...Dnes som obdržal email, ktorým ma istá komerčná značka „trestá“ za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie v domnienke, že žijeme v krajine kde sa to slobodne prejaviť môže. Žiaľ, realita je zrejme taká, že pokiaľ máte nedajbože prejavíte svoj názor verejne, môže sa stať, že prídete o partnerstvo, možno biznis a možno nás neskôr budú za názor aj zatvárať!,“ napísal športovec. keď sa dozvedel, že prišiel o biznisovú aktivitu.    

image

Végh musel vrátiť i požičané auto.

archív/doxxbet

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09