Attila Végh. Markíza
StoryEditor

Attila VÉGH za svoj názor PYKÁ: Prišiel o lukratívnu spoluprácu

10.04.2024, 08:00
Celebrity

Uplynulé týždne sa niesli v znamení voľby prezidenta. Podporu svojim kandidátom vyjadrili aj mnohé známe tváre. Inak tomu nebolo ani v prípade MMA zápasníka, Attilu Végha. Ten však za vyjadrenie svojho politického názoru doplatil. Prišiel o lukratívnu spoluprácu.

Je známe, že mnohé firmy na spoluprácu oslovujú známe osobnosti. Hercov, spevákov, ale aj športovcov. Pravidlá niektorých firiem sú však nekompromisné a vyjadrovanie sa k politickej situácii je pre nich neprípustné.

Koniec spolupráce

Vyjadrenie svojho politického názoru stálo známeho MMA zápasníka veľa. Spoluprácu s ním ukončila známa automobilová značka, ktorej bol ambasádorom.

image

Attila je zrejme, tak rozčarovaný, že súkromný mail zverejnil na sociálnej sieti.

instagram/attilavegh

Okrem pravidelných príjmov tak príde aj  o auto, ktoré musí v dohľadnej dobe vrátiť. Attilovi túto správu sprostredkoval zrejme jeho manažér a on sa s ňou neváhal podeliť: „Ahojte priatelia, fanúšikovia, aj tí, čo ma nemajú až tak radi. Vo svetle aktuálnych udalostí sa s Vami potrebujem podeliť o skúsenosť, ktorá vo mne vzbudila pocit, že komunizmus sa vrátil...Dnes som obdržal email, ktorým ma istá komerčná značka „trestá“ za to, že som slobodne prejavil pri voľbe prezidenta svoj súkromný politický názor a presvedčenie v domnienke, že žijeme v krajine kde sa to slobodne prejaviť môže. Žiaľ, realita je zrejme taká, že pokiaľ máte nedajbože prejavíte svoj názor verejne, môže sa stať, že prídete o partnerstvo, možno biznis a možno nás neskôr budú za názor aj zatvárať!“ Je otázne, či v tomto trende nebudú pokračovať aj ďalšie značky, s ktorými Attila spolupracuje. Športovec momentálne trénuje na pripravovaný zápas a tento rozruch okolo jeho osoby mu určite na pohode nepridá.

Športovec vyjadril pred voľbami podporu Petrovi Pellegrinimu, ktorý aj prezidentské voľby vyhral a po Zuzane Čaputovej. Novozvolený prezident by sa mal ujať prezidentského úradu 15. júna, keď je naplánovaná jeho inaugurácia. Politik s jamkami v lícach dosiahol celkový zisk 53,12 percenta hlasov. Volilo ho 1 409 255 voličov.  

ANKETA
Myslíte si, že by sa známe osobnosti mali verejne prezentovať svoj politický názor?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09