Jany venoval svojej láske krásne slová.Instagram/Jany Landl
StoryEditor

Len pár dní pred pôrodom venoval Jany Landl svojej partnerke dojímavé slová

15.04.2024, 14:00
Celebrity

Už o pár dní sa zo známeho trénera Janyho Landla stane otec. Dieťatko mu privedie na svet jeho láska, Vierka Ayisi, ktorej venoval dojímavé slová. Hoci ich láska dnes prekvitá, cesta za ňou nebola pre tento pár vždy len ružová.

Jany a Vierka sa síce poznali roky, no ich cesty sa skrížili celkom nečakane. Odvtedy si prešli rôznymi obdobiami, peknými aj horšími kedy sa aj oficiálne rozišli. Nakoniec medzi športovcami všetko dobre dopadlo a dnes sa tešia na spoločného potomka.

Druhá šanca

Jany a Vierka majú množstvo rovnakých záujmov. Spája ich zdravý životný štýl, šport a dokonca obaja holdujú vegánskej strave. Preto keď sa prevalilo, že dvojica tvorí pár, mnohí považovali toto spojenie priam za dokonalé. No tak ako v mnohých prípadoch, aj v tomto sa zrejme udialo niečo, kvôli čomu zaľúbenci ohlásili rozchod. Ani jeden z nich to nijako nekomentoval a rozchod sa zaobišiel bez škandálov.

Prekvapenie však prišlo o pár mesiacov neskôr, keď verejnosť zistila, že si Jany a Vierka opäť našli k sebe cestu. Následne to v ich prípade nabralo rýchly spád a krátko na to oznámili, že sa z nich stanú rodičia. Jany už v minulosti viackrát hovoril o tom, že je pripravený na rodinný život a zdá sa, že sa tento jeho sen už o pár dní stane realitou. Práve pri tejto príležitosti venoval svojej láske dojímavé vyznanie.

Krásne slová

Tehotenstvo je pre ženu jedným z najkrajších, no zároveň najnáročnejších období. Emócie, rôzne strachy z neznáma, prebdené noci. Tým všetkým si posledné mesiace prechádza aj táto budúca mamička: „Ďakujem Vierka Ayisi …. Ďakujem ako to celé zvládaš ako každý deň bojuješ s únavou a emóciami, uvedomujem si že tvoriť v sebe nový život, dýchať za 4 pľúca a dávať energiu 2 srdciam musí byt neskutočne náročné a vyčerpávajúce. Ťažšie než akýkoľvek náročný rok v práci alebo športová príprava, zvládať všetky tie neidentifikovateľné emócie a nálady …vždy mám chuť si poplakať s tebou keď to na teba príde, či už pri filme alebo len tak keď vyjdeš zo sprchy, viem že sú to slzy šťastia ale chcem aby si vedela že sme v tom spolu alebo len tak sedieť na kraji postele uprostred noci a pozerať sa do nepríčetna keď nemôžeš spať a povzdychovať si ako dôchodcovia … ak by som mal tu moc chcel by som zobrať na seba aspoň jeden deň z tejto aj keď ťažkej ale prekrásnej cesty, no viem že práve preto to matka príroda dala na starosti vám lebo my muži by sme to nezvládli. Preto som tu vždy pre teba, bez slov ťa objímem, vypočujem a poviem … Milujem ťa, všetko zvládneme, si úžasná žena a budeš skvelá maminka.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09