Gabika oslávila okrúhle narodeniny.Instagram/Gabriela Ruman
StoryEditor

Pompézna oslava priamo na hrade! Gabriele Ruman zaspieval aj Michal David

15.04.2024, 08:00
Celebrity

Gabriela Ruman, alebo ako si ju mnohí pamätáte Drobová, sa už roky pohybuje vo svete celebrít a luxusu. Nie je teda žiadnym prekvapením, že aj oslava jej päťdesiatych narodenín bola netradične pompézna. Nechýbali na nej známe tváre a užila si aj súkromný koncert českej megahviezdy, Michala Davida.

Niektoré priestory Bratislavského hradu a záhrady sú k dispozícii aj na účely akými sú svadby, oslavy, alebo iné výnimočné udalosti. No bežní smrteľníci si takýto luxus zrejme dovoliť nemôžu.

Luxus na hrade

Po Dominike Cibulkovej, ktorá zorganizovala priamo v záhradách Bratislavského hradu krstiny svojej dcéry Niny, sa rozhodla pre tento priestor aj známa slovenská dramaturgička a riaditeľka módnej TV, Gabriela Ruman. Gabriela zažiarila v nádhernom kostýme sýto červenej farby a v kombinácii s dokonalou vizážou by jej skutočný vek odhadol len málo kto. Po boku svojho manžela, Karola Rumana doslova žiarila.

Vyberaná spoločnosť

Na oslave sa podľa spoločnej fotografie zišla len hŕstka najbližších Gabikiných priateľov a rodiny, no nechýbali mená ako Jasmina Alagič s manželom Rytmusom, Alena Pallová či Bruno Ciberej. A súkromný koncert pre Gabiku odohrala aj jedna z najväčších hviezd, Michal David. Na jeho pesničky si Gabika dokonca zatancovala so svojím manželom. Samozrejme, že ani samotný Rytmus neostal len sedieť ako hosť. Aj on na počesť krásneho jubilea Gabike zaspieval.

Exkluzívne menu

Hostia sa mohli kochať nie len samotnými priestormi, v ktorých sa oslava konala, ale potešili aj svoje chuťové poháriky. Okrem slávnostné menu nechýbal ani nápojový lístok s vyberaným alkoholom.

image

Hostia si mohli pochutnať na exkluzívnych jedlách.

Instagram/Gabriela Ruman
image

Pre hostí bolo pripravené fantastické menu.

Instagram/Gabriela Ruman
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:09