Gabriela Drobová si vzala za manžela dlhoročného priateľa Karola Rumana.Dreamstime.com/Smolyar
StoryEditor

Ďalšia svadba v slovenskom šoubiznise. Bývalá markizáčka sa druhýkrát vydala a tie šaty stáli rozhodne za to!

20.04.2022, 19:00
Celebrity
Konečne sa to podarilo. Svadbu musela dvakrát zrušiť, teraz si s priateľom povedali áno v bratislavskom kostole Panny Márie Snežnej, ktorý je známy aj ako Kostol na Kalvárii.

Bývalá markizáčka Gabriela Drobová je opäť vydatá pani. Za manžela si v kostole Panny Márie Snežnej vzala Karola Rumana, s ktorým tvorí pár už dlhé roky. Svadobné zvony by im zazvonili oveľa skôr, no kvôli pandémii museli termín viackrát prekladať.

Krásna nevesta

Gabika opäť ukázala, že má jedinečný módny vkus a jej svadobné šaty boli špeciálne. Namiesto róby zvolila pánsky štýl- nohavice s vlečkou a čipkový korzet od módnej návrhárky Veroniky Hložníkovej. Vyzerala nádherne.

Gabika ukázala na svojom Instagrame v stories aj prípravy, v ktorých priznala, že sa trasie a že nečakala, že to bude takto prežívať. Svadba bola veľkolepá. Po svojom boku mala celý čas svoju najlepšiu kamarátku Jasminu Alagič Vrbovskú, ktorá prišla na svadbu so synom Sanelom a manželom Rytmusom.

Pre oboch druhá svadba

Drobová bola do roku 2007 vydatá za súčasného predsedu Bratislavského samosprávneho kraja Juraja Drobu. Ruman má s exmanželkou Zuzanou syna a dcéru. Novomanželom srdečne blahoželáme.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 17:38