Agáta chce súdne ťahanice s oteckami jej dcér ukončiť.Profimedia
StoryEditor

Agáta Hanychová zverejnila, koľko peňazí dostáva od Soukupa a Prachaře. Priznala aj výdaje. Je v pluse?

08.04.2024, 10:21
Celebrity

Na Veľkú noc sa uzmierovala s obidvoma ex oteckami jej dcér. Aktuálne sa Agáta Hanychová (38) rozhovorila rozhovoriť o tom, koľko peňazí jej na dcéry posiela Jaromír Soukup (55) a Jakub Prachař (40).

Pred pár dňami prekvapila influencerka rozhodnutím, že chce súdnu a mediálnu vojnu s bývalými mužmi jej života ukončiť„Kvôli pohode našich detí už súhlasím so všetkým. Plaťte výživné, aké si myslíte, že si vaše dcéry zaslúžia,“ odkazovala bývalým partnerom.

Neveselá chvíle

V podcaste s Ornellou Koktovou (30) teraz prezradila, že oboch vopred kontaktovala. „Čakala som nejaké pozitívne reakcie. Prachař sa mi doteraz neozval a Jaromír sa mi ozval s podmienkami, ktoré sú úplne šialené,“ povedala Hanychová. Napriek tomu sa na ne rozhodla pristúpiť, pretože sa už nechce vystavovať ďalším súdom. Agáta sa tiež sťažovala na to, že Soukup s ňou nekomunikuje, ani keď mu odovzdáva ich ročnú dcéru Rozárku: „Hovorím si, či som ten ústretový krok neurobila zbytočne. Chcem sa prať za svoje dieťa, ale už naozaj nemôžem.“

Reč ale prišla aj na platenie výživného. „Súkup mi platí štyritisíc, Jakub desaťtisíc. Zarábajú dvakrát viac ako ja, hoci priniesli daňové priznanie, kde nezarábajú skoro vôbec nič. Do toho má ale Jakub dom v Dubaji, Soukup má zase domy v Taliansku a Rakúsku a dve chalupy a dva domy v Španielsku,“ šplechla do éteru.

Biedu netrie

Podľa dôveryhodného zdroja Aha! to ale nie je celá pravda. Soukup totiž vraj posiela mesačne cca 200 eur (5 tisíc českých korún) na špeciálny účet Rozárky! Podľa výpočtu webu Extra.cz si navyše Hanychová príde takmer na milión korún. Podľa hrubých odhadov si len instagramom zarobí niečo približne 15 tisíc eur a podcast s Koktovou obom každý mesiac prinesie do kasičky cca 26 tisíc eur. Vzhľadom na to, že jeho hlavnou tvárou je práve Agáta, je celkom jasné, kto si príde na lepšie percentá zo zárobku.

ANKETA
Tiež ste bojovali o striedavú starostlivosť?

Hanychová sa tiež posťažovala, koľko peňazí ju súdy stoja. „Každý ten súd stojí strašné peniaze. Sú to naozaj desaťtisíce (českých korún) mesačne, takže naozaj zarábam na súdy,“ objasnila Agáta. „A keď ma obvinili, že predávam šperky od Jaromíra? Áno, predávam! Pretože tie súdy stoja strašné peniaze a ja nekradnem,“ obhajuje sa influencerka s tým, že sa jej vraj Soukup ešte vysmieva.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:10