Agáta má na krku šperk, ktorý sa rozhodla dať do výpredaja.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Akčná Hanychová sa rozhodla spraviť bazár darovaných šperkov: Toto musí z domu!

05.02.2024, 09:51
Celebrity

Agáta Hanychová (39) ukázala, že jej bývalý priateľ a otec dcéry Rozárky, pravdepodobne Jaromír Soukup (54) na nej počas ich vzťahu nešetril. Influencerka bola zahrňovaná luxusom. Brunetka sa však teraz rozhodla, že luxusné dary už nechce ani vidieť a začala ich rozpredávať. Vyjadrila sa, že z nich ide zlá energia.

Agáta zažila minulý rok mnoho zásadných momentov. Skrachoval jej vzťah. Niekoľko mesiacov na to sa vydala za bývalého priateľa Mirka Dopitu, a tak niet divu, že s novým začiatkom mení aj šatník a podľa všetkého aj šperkovnicu. Na sociálnej sieti sa rozhodla spraviť bazár luxusných šperkov. "Dievčatá, tu som sa rozhodla predať pár vecí, ktoré už nechcem mať… Zlá energia pre mňa,“ napísala a ukázala, aké klenoty má na mysli.

Napríklad ide o náhrdelník Chopard Happy Diamonds v ružovom zlate s diamantami: „Málo nosený, krásny stav. Aktuálne nedostupný, limitovaná edícia. Komplet balenie s certifikátom,“ popisuje produkt už na súkromnom profile, ktorý založila výhradne na predaj svojich vecí. 

Aká je predstava sumy neodhalila. K šperku uviedla iba pôvodnú cenu 4 800 eur. Aktuálnu cenu pošla vážnemu záujemcovi do súkromnej správy.

ANKETA
Nechávate si dary od bývalého?

Ako dôvod uviedla zlú energiu a tak fanúšikovia ihneď tipovali, že ide o dary od Soukupa, s ktorým sa nerozišla v najlepšom. Teraz bojujú na súde o dcéru Rozárku (9 mesiacov) a nevedia si prísť na meno.

Soukupovi sa nepáči, že Agáta jeho dcéru vystavuje na sociálnych sieťach. Zatiaľ čo to v minulosti nerešpektovala, teraz sa ju snaží skrývať. Keď si naposledy s manželom Mirkom Dopitom vyšli na prechádzku, musel fanúšikom stačiť len letmý pohľad na kočík.

Výpredaj v galérii!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:45