Kristin Davis už chce byť prirodzená.Profimedia
StoryEditor

Herečka si nechala upraviť tvár. Výplne sú fuč a takto vyzerá prirodzená bez príkras!

08.04.2024, 09:53
Celebrity

Ide v šľapajách Pamely Anderson (56)? Slávna herečka si nechala rozpustiť výplne v tvári, teraz sa ukázala bez mejkapu. Jedna zo štvorice kamarátok zo seriálu Sex v meste sa po rokoch rozhodla pre prirodzený vzhľad. Pozrite, ako Kristine Davis (59) dnes vyzerá!

Herečka Kristin Davis alias Charlotta Yorková zo seriálu Sex v meste bojovala s vekom a tak si, ako mnoho ďalších žien nechala do tváre vpichovať výplne, kyselinu hyaluronovú a botox. Kristina Davis nebola výnimkou. Ako sme pred niekoľkými dňami písali na estetickej klinike zachytili známe herečky Sandru Bullock a Jennifer Aniston, ako vychádzajú z prestížnej kliniky. Ani štyri herečky zo Sexu v meste nie sú výnimka. Lenže seriálová Charlotta sa rozhodla plávať proti prúdu.

Narozdiel od mnohých kolegýň z brandže, ona pomoc omladzovacích procedúr nepopierala: „Väčšinu času sa snažím byť pozitívna a realistická. Hovorím si, že predsa nemôžem navždy vyzerať tak, ako som vyzerala. Pri pohľade do zrkadla sa snažím stále si opakovane pripomínať, že nemám skúmať detailne všetky svoje chyby a nedokonalosti, hoci myslím, že k tomu máme občas sklon asi úplne všetci,“ povedala v minulosti. Začala s botoxom a neskôr zašla aj ďalej: „Mala som pár malých zákrokov a bolo to naozaj fajn, takmer nikto nič nespoznal. Potom som mala zopár ďalších zákrokov a bola to úplná hrôza. Musela som si niektoré výplne nechať zase odstrániť. A odvtedy si zo mňa neustále niekto uťahuje." 

„Ľudia nekonajú podľa mňa dnes už toľko otvorene aj kvôli študovaniu, ktoré potom často prichádza a to nie od mužov, ale hlavne od ostatných žien,“ hovorí. „Veď máme všetci snáď dosť vlastných problémov, nie? Nemusíme ešte útočiť na seba navzájom. Je to úplne zbytočné, ale zabolí to, to je jasné,“ posťažovala sa v minulosti herečka.

ANKETA
Tiež sa vám nepáči, že stárnete?

Prišla zmena

Rok po tom čo sa dala vylepšiť sa rozhodla hneď aj pre zmenu: "Musela som si ich nechať rozpustiť, neúnavne sa mi vysmievali. Preplakala som kvôli tomu dni. Bolo to veľmi stresujúce," povedala. Priznala tiež, že si nechala upraviť pery, ale výsledky neboli také, aké očakávala. "Nikto mi nepovedal, že to dlho nevyzerá dobre," priznala pre The Telegraf.

Seriálová hviezda zistila, že je náročné prijať zmeny, ktoré sa dejú na jej tele a tvári s pribúdajúcim vekom, najmä v spoločnosti a priemysle, ktorý si cení mladosť. "Je to výzva uvedomiť si, že nemusíte vyzerať stále mlado. Internet chce, aby ste tak vyzerali - ale tiež nechce, aby ste tak vyzerali. Je to veľmi rozporuplné," dodala. Pre pár lajkov na sociálnej sieti nemieni byť na smiech.

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:44