Talentovaná kuchárka Denisa podľahla rakovine.instagram/denisazajicova
StoryEditor

Krásna Denisa z MasterChefa podľahla nádorom v mozgu. Mala iba 35 rokov, zostala po nej dcérka: Odkaz od manžela

03.04.2024, 10:27
Celebrity

Úspešná súťažiaca zo šou MasterChef Denisa Zajícová (†​35) po dlhom boji so zákernou rakovinou podľahla nádorom v mozgu. Zanechala po sebe manžela Romana a malú dcérku Izabelu. Zdrvený vdovec poslal svojej láske odkaz, ktorý zdieľal aj na sociálnych sieťach.

V utorok naposledy vydýchla talentovaná kuchárka Denisa Zajícová, ktorá prehrala svoj boj so zákernou chorobou. Rakovina sa jej vrátila v plnej sile a ona postupne strácala aj schopnosť komunikácie. O skone informovala jej rodina. "Tieto riadky sa nepíšu ľahko, ale naša Deniska dnes prehrala svoj boj s ťažkou chorobou a bila sa statočne, až do samého konca. Naša bolesť je veľká, ale úprimne veríme, že už je jej lepšie. Ďakujeme všetkým Deniskiným kamarátkam a kamarátom, za neskutočný záujem, podporu a pomoc pri starostlivosti o ňu. Nepoznáme nikoho, kto by mal okolo seba toľko skutočných a aktívnych priateľov ako ona, tá starostlivosť nás celý čas neskutočne dojímala," stojí v srdcervúcom vyjadrení. Denisa sa dozvedela diagnózu v roku 2014 iba pár mesiacov pred svadbou.

Zanechala po sebe malú dcérku a milujúceho manžela, ktorý zosnulej láske poslal na sociálnych sieťach dojemný odkaz: "Zbohom, láska. Nikdy na teba nezabudnem," napísal vdovec Roman. „Život vie rozdávať, ale aj brať. Aj keď sme to spolu nemali vždy ľahké, tak sme sa zo života snažili dostať vždy maximum, aspoň to je mi malou útechou. Som vďačný za to, že som ťa mohol mať za ženu a partnerku a vždy budeš v mojom srdci. Zbohom, snáď už ti je lepšie," znejú jeho slová plné bolesti.

Diagnóza ich nestopla

Dvojica si bola vedomá toho, čo príde, a každý deň si užívali naplno. Spoločne pred Denisiným odchodom si užili aj poslednú dovolenku, keď aspoň na chvíľu zabudli na zlé prognózy do budúcnosti. "Fotka z našej poslednej dovolenky, ktorú sme si veľmi užili. Stále si hovorím, neodkladaj zážitky na zajtra, pretože zajtrajšok nemusí prísť," napísal vo februári Roman na svoj Instagram.

Pre oboch boli posledné mesiace nesmierne ťažké žili prítomným okamihom. "Je to ťažká cesta, na ktorej sa snažíme zostať silní a pozitívni, aj keď čelíme neistotám. Vážime si každú správu podpory a každé gesto priateľstva. Priateľstvo je jedna z najdôležitejších vecí v živote človeka a my sme za všetkých našich priateľov veľmi vďační," uviedol Roman, ktorého osud tisne slzy do očí. 

Roman s krásnou a talentovanou Denisou vychovával svoju dcéru z predchádzajúceho vzťahu a druhé dievčatko, ktoré už na svet priviedli spoločne. So svojou láskou zažil nádherné aj strašné chvíle... A do posledného dňa jej bol oporou. Denise dávali lekári po náleze rok života. Nakoniec sa s chorobou pasovala desať rokov. 

Manžel Roman poslala svojej láske niekoľko odkazov

 

 

 

 

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 20:16