Nová Miss World Krystyna Pyszkova.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Nová česká Miss World je voľná: Po zisku korunky v obložení mužov!

12.03.2024, 13:34
Celebrity

Svoje víťazstvo vo svetovej súťaži krásy Miss World riadne zapila! Rodáčka z Třinca, momentálne nezadaná Krystyna Pyszková (24), po dni voľna, ktoré po finále v indickom Bombaji mala, odletela na ostrov Maurícius.

Česko má po 18-tich rokoch opäť najkrajšiu ženu planéty. Miss World vyhrala Krystyna Pyszková, ktorá nepodstúpila jedinú kozmetickú úpravu ani plastiku. „Mám teraz pracovné povinnosti na ostrove Maurícius. Potom musím do Londýna. Domov sa dostanem asi za dva týždne,“ zverila sa výherkyňa českému Blesku. „Na letisku ma budú môcť uvítať všetci, ktorí mi fandili. Veľmi vás domov zdravím a ďakujem za podporu!“ dodala stručne nová Miss World, ktorá si ešte pred odletom z Indie pripila s prezidentkou Miss Czech Republic Makarenkoa kamarátkami, ktoré ju na finále prileteli podporiť. Potom hneď zamierila na ostrov Maurícius.

Šéfka českej missky po dvoch dňoch od úspechu svojej zverenkyne prezradila fakt, ktorý vyráža dych. „Krystyna mala v čase finále Miss World skoro štyridsiatku horúčku! Bola pod liekmi, ale zvládla to dokonale. Klobúk dole, že to nevzdala,“ prezradila zo zákulisia.

Krystyna je rodáčka z Třinca s mierami 86-59-89, ktorá v roku 2022 vyhrala Miss Czech Republic. Vyrastala v Prahe. Teraz študuje práva na Karlovej Univerzite, v Rakúsku si k tomu ešte pribrala marketing. Rada maľuje, hrá na priečnu flautu a na husle, jazdí na koni a cvičí. Plavovlásku, ale neuvidíte predvádzať na domovských mólach. Ponuky má najmä v zahraničí, kde je ozdobou prestížnych svetových prehliadok. Na móle sa prešla po boku takých hviezd, ako je Naomi Campbellová alebo Candice Swanepoelová.

image

Krystyna Pyszkova

Profimedia - Standardis

Kuchařová uznala jej úspech

K víťazstvu Krystyne pogratulovala aj prvá česká Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová. „Som neskutočne hrdá a pyšná. Toto dievča bolo od začiatku kvalitné. Tušila som, že to takto dopadne. Nech víta v Miss World Family,“ povedala cez víkend v Showtime na Prime.

„Samozrejme sa mi vracajú myšlienky na rok 2006. České dievčatá sú výnimočné a zanechávame obrovskú stopu vo svete,“ dodala Kuchařová, ktorá napriek otitulovanej kráse nemá v láske šťastie.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 05:02