Doktor Robert Krause.Instagram/Robert Krause
StoryEditor

Známy psychológ Robert Krause: Prečo mesiace tajne odchádzal za hranice Slovenska?! Výsledok vás prekvapí

05.03.2024, 10:00
Celebrity

Doktora Roberta Kruseho netreba nijako zvlášť predstavovať. Uznávaný a mediálne známy neuropsychológ ľuďom pravidelne pomáha nahliadať na život inými očami. Učí ľudí ako zvládať nástrahy, ktorým musia pravidelne čeliť, ale aj tešiť sa z maličkostí, ktoré môžu ich život urobiť plnohodnotnejším. On sám má vo svojich prioritách jasno. Pozrite sa, čo si nechal vytetovať na svoje telo.

Tetovanie má pre mnohých ľudí svoj hlbší význam. Tí si nechávajú tetovať nielen obrázky, ktoré sa im páčia, ale aj dôležité udalosti svojho života. Pre zaujímavé tetovanie sa rozhodol aj známy neuropsychológ.

Rodina na prvom mieste

Doktor Robert Krause často hovorí, aký dôležitý článok tvorí rodina v živote človeka. Aj pre neho je akýmsi pevným prístavom či útočiskom. No ani zďaleka ju neberie ako samozrejmosť a je za ňu vďačný. Čas s rodinou je podľa jeho slov pre neho ten najvzácnejší. Slovami chvály nešetrí ani na adresu svojej manželky s ktorou si tieto dni užíva dovolenku na exotických Seycheloch: „V mojom živote nejde o to, na čo sa pozerám, ale o to, čo vidím. Každej osobe, ktorá číta tieto slová úprimne prajem, aby mala po boku človeka o ktorého sa môže oprieť, tak ako ja o moju Martinu Krause.“  

image

S manželkou si užívajú exotiku na Seycheloch.

Instagram/Robert Krause

ANKETA
Dali by ste si tváre svojej rodiny vytetovať?

Tajné výlety do Veľkej Británie

Psychológ sa priznal k tomu, že počas uplynulých pár mesiacov absolvoval tajné návštevy Veľkej Británie: „RODINA, ZDRAVIE, ŠPORT, SEBAROZVOJ, PRÁCA...a keďže som osoba, ktorá žije v týchto hodnotách, tak som za posledných 6 mesiacov absolvoval niekoľko „tajných“ návštev Veľkej Británie, aby som navštívil osobu, ktorá mi moje hodnoty premietne do takej unikátnej podoby, aby boli vždy a všade so mnou...“ Jeho ruky tak zdobí súbor niekoľkých tetovaní, na ktorých má okrem svojich dcér a manželky vytetovaných aj rodičov a tiež symboly svojej práce či zdravia. S umeleckým dielom, ktoré mu vzniklo na rukách sa pochválil aj svojim fanúšikom.  

image

Na ruky si nechal vytetovať to, čo je pre neho v živote najdôležitejšie.

Instagram/Robert Krause

Nie je jediný

Trend tetovať si mená a dátumy narodenín svojich ratolestí je tu dlho. Dať si "vykerovať" trvá je už zložitejší proces a chce to skutočného profíka s ihlou. Naposledy šokoval s obrázkom na koži štátny tajomník Pavol Gašpar. Na ramene má mega podobizeň svojho otca, bývalého policajného prezidenta a súčasného poslanca Tibora Gašpara. Ale aj matky manželky a detí. Gašpar má nevšedné obrázky kolorizované. Čierno - biela sa mu zjavne zdala nudná.

image

Štátny tajomník Pavol Gašpar s kerkami rodiny.

fb/pavolgaspar
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 21:37